FOTO: Miss Saloona 2014 je…

FOTO: Saloon
FOTO: Saloon

V Saloonu se je v petek, 19. septembra 2014 zgodil modni spektakel. Že tretjič so namreč izbirali Miss Saloona. Pester program je vseboval modno revijo na katero so missice pospremili rokometaši RK Saloon Slovenj Gradec. Pred missicami pa so se predstavile tudi najmlajše "missice"  in sicer Vulcano models manekenke.

6 Pack Čukur @ Miss Saloona 2014Modno revijo je še dodatno popestril 6PackČukur, Hangover Ladies in raperka Nushy. Na odru pa je z missicami čaral Magic Aleksander, ki je pustil vse obiskovalce spektakle in missice brez besed.

Za missice in in goste so bile pripravljene bogate nagrade restavracije Saloon in sponzorjev. Mehiška restavracija Saloon je bila obiskana do zadnjega kotička, saj je bil ta modni spektakel dolgo pričakovan na Koroškem, prav tako pa nobenega gosta ni pustila ravnodušnega vrhunska kulinarika.
 
Strokovna osemčlanska žirija je imela težko nalogo, saj je bilo vseh devet lepotic iz vseh koncev Slovenije zares čudovitih. Žirija je izbrala novo Miss Saloona in sicer Tjašo Hribar iz Prevalj, prva spremljevalka je postala Anja Kamerički iz Vojnika, druga spremljevalka pa Jessica Kapp Prelovšek iz Velenja. Lento za miss fotogeničnosti je prav tako osvojila Tjaša Hribar, ki je od blagovne znamke MK Exclusive prejela tudi unikatno ogrlico Swarovski.
 
Vse finalistke so se čez leto razvajale in tudi pridno pripravljale na izbor pod vodstom Tanje Volič, organizatorke spektakla in prve Miss Saloona.

Miss Saloona 2014 - Tjaša HribarFinalistke so prejele ogromno čudovitih nagrad, missice z lentami bodo z agencijo Jupiter tudi skupaj žurale na Spring breaku, se razvajale čez leto pri sponzorjih, si oblikovale postavo v centru zdravja in lepote Belafit, imela modna fotografiranja, modne revije in pridno promovirale restavracijo Saloon po vsej Sloveniji in po tujini.

V žiriji so bile tudi znane missice Tina Petelin, Sandra Skutnik, Lucija Potočnik – Miss Saloona 2012, strogo pa je ocenjevala tudi Čukurjeva žena Nika.
 
Žiranta sta bila še Lucija Fink (lastnica oglaševalske agencija Media Lumia) in fotograf Silvo Salčnik.
 
[foldergallery folder=”wp-content/uploads/old/slike/missaloona2014″ title=”Galerija slik”]
 
Več fotografij najdete na tej povezavi.
 
Tekst: Tanja Volič; Foto: Saloon

 

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun