Escape room – soba pobega v otroški verziji tudi na Ravnah

Kot prvo sobo pobega na Koroškem smo omenili “Elizabetin zaklad“, ki jo bodo v Slovenj Gradcu odprli prihodnji mesec, natančneje 11. novembra. Več o tem preberite tukaj:

V Slovenj Gradcu bodo odprli prvo sobo pobega – escape room na Koroškem

Že nekaj časa pa v obrtni coni Dobja vas na območju Raven na Koroškem poznajo otroško sobo pobega, ki je primerna za otroke od desetega leta starosti naprej. Tematika te sobe je stari Egipt, v njej se morajo sodelujoči s pomočjo predmetov, ki so jim na voljo v sobi rešiti uganke, odkleniti ključavnice, dešifrirati kode in poiskati sledi, da najdejo pot iz skrivne dvorane nazaj domov. Predviden čas reševanja je ena ura, z možnostjo podaljšanja na dve ali tri ure. Cene se gibljejo v vrednosti od 55€ do 189€, v to ceno so všteti najem sobe, izvedba ter pijača za udeležence.

Poleg sobe pobega v otroški igralnici Čukov svet, ki je svoja vrata javnosti odprla v začetku leta 2016, ponujajo tudi organizacijo rojstnodnevnih zabav v lastni režiji ali s pomočjo animatorjev, izvedbo animacijskih programov ter storitve na terenu. Opozarjajo, da je zaradi velikega interesa njihove storitve potrebno predhodno rezervirati.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila