Search
Close this search box.

Brezplačen tečaj plesa v Dravogradu

V Dravogradu pripravljajo brezplačen tečaj Country plesa. Prva vadba se bo zgodila v petek 3. septembra ob 18.00 uri v MCD Dravograd.

Dogodek pripravlja plesno društvo Country lajf.

Vabijo te, če:

☑️ uživaš v country glasbi
☑️ rad/a plešeš
☑️ te zanimajo nove aktivnosti
☑️ si firbčen/firbčna
👉 primerno za vse generacije
👉 pridi sam/sama, saj za ples ne potrebuješ partnerja
👉 posebna oprema (👢👒🐴) samo po lastnem interesu, dovolj so udobna oblačila in obutev

Morda je slika naslednjega: 3 osebe, ljudje stojijo in besedilo, ki pravi »V A Ð E CEpT I ZAČETNI TEČAJ KAVBOJSKIH PLESOV DRAVOGRAD N OBVEZNE PRIJAVE NA: country.lajf@gmail.com 040 306 169 -Petra FB: Plesno društvo Country LAJF Prva vadba bo ٧ petek, 3. sept. 2021 ob 18.00 MCD Dravograd (Koroška cesta 50) COUNTRY LAJF DRAVIT Dravograd MCD«
Foto: FB plesno društvo Country lajf

Vsi navdušenci boste lahko s plesnimi delavnicami nadaljevali vsak drug petek in soboto ob 18.00 v MCD Dravograd.

Za prvi obisk so obvezne prijave na telefon 040 306 169 – Petra ali na elektronsko pošto country.lajf@gmail.com ali preko FB sporočil.

Za vse udeležence je potreben PCT pogoj. V društvu Country lajf se vam zahvaljujejo za razumevanje in vas vabijo, da se jim pridružite, ne bo vam žal, čaka vas neznanska zabava, gibanje in druženje.

Želja društva COUNTRY LAJF je združiti ljubitelje country glasbe, plesa in konjev preko organiziranih delavnic plesa v vrsti in drugih dogodkov.

V Dravogradu pripravljajo brezplačen tečaj Country plesa. Prva vadba se bo zgodila v petek 3. septembra ob 18.00 uri v MCD Dravograd.