Žan Šol ostaja v Slovenj Gradcu

FOTO: Osebni arhiv, Facebook

Iz slovenjgraškega kluba prihaja odlična novica, ki bo zagotovo razveselila vse koroške ljubitelje rokometa. Kapetan Žan Šol je podaljšal pogodbo in bo tako še naprej nosil dres Slovenj Gradca. 

FOTO: Osebni arhiv, Facebook

To je zagotovo ena izmed najbolj pomembnih pridobitev ježkov pred prihodnjo sezono. V klubu so prepričani, da so na ta način v svojih vrstah zadržali enega največjih talentov slovenskega rokometa. Žan je bil namreč pred poškodbo kolena, zaradi katere je v zadnji sezoni izpustil velik del tekem, stalen in zelo pomemben član Slovenska rokometna reprezentanca – mladinska. Sedaj, ko je poškodba preteklost, se bo zagotovo vrnil v formo, ki ga je krasila pred poškodbo in si na ta način zopet prislužil vpoklic selektorja.

Kot so iz Kluba zapisali : “Prepričani smo, da bo Žan dokazal, da si zasluži vpoklic v reprezentanco. Tokrat v članski konkurenci… Žan je pravi vodja ekipe tudi izven igrišča. Njegova predanost delu, disciplina, želja po nenehnem napredku in dokazovanju so zagotovo lastnosti, zaradi katerih je zelo cenjen med soigralci in trenerji. Ob tem pa je tudi pravi vzornik vsem mladim rokometašem, ki vadijo v našem klubu.

Novi predsednik Branko Bulovič je ob tem med drugim izjavil tudi tole: “Povprečje me ne zanima. Klub bomo postopoma in odločno vrnili na mesta, ki so Slovenj Gradcu pred leti že pripadala. Ni potrebno, da zmagamo vsako tekmo, od ekipe pa želim da vsako tekmo pusti zadnjo kapljico znoja in krvi na igrišču. V prihodnjih dneh se osebno sestajam z navijači. Želimo, da bo igrišče sredi Slovenj Gradca spet pravi pekel, kjer bodo tudi favoriti s težavo dobivali točke. Ekipa bo mlada, ambiciozna imela pa bo koroško trmo in jaj…! Veseli smo, da bo Žan eden izmed vodij te ekipe.«

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.