Search
Close this search box.

Za pokal Občine Mislinje so se pomirili v streljanju z zračno puško (FOTO)

V soboto, 24. junija 2023, so se na dnevu odprtih vrat v SD Dolič pomirili tudi v streljanju z zračno puško za pokal Občine Mislinje.

Tekmovanje v organizaciji Strelskega društva Dolič je bilo namenjeno mlajšim kategorijam ter članicam in članom strelskih društev. Tekmovanje je prvič potekalo v več kategorijah ter za strelke in strelce celotne KŠZ regije.

Prvi so bili na vrsti najmlajši tekmovalci.

V kategoriji deklice/dečki je odlično 2. mesto osvojila Mencinger Teja. Dobro sta jo dopolnila tudi ostala dva strelca SD Dolič.

Tasič Tine je zasedel 4. mesto, Erjavec Oskar pa 6. mesto. Ekipno so strelka in strelci SD Dolič osvojili 1. mesto.

V kategoriji starejše deklice/dečki so bili tekmovalci SD Dolič še bolj suvereni. Felle Manca je osvojila 1. mesto, Glažar Jernej 2. mesto, Glažar Jure 3.mesto, Jakopič Anže 4. mesto in Klemenc Klemen 5. mesto.

Ekipno so osvojili 1. mesto.

V starejši kategoriji so nastopali le članice in člani društva. Med članicami je zmagala Mencinger Kaja, 2. mesto je osvojila Cvikl Anamarija in 3. mesto Štumpfl Erjavec Polona.

V kategoriji člani je bil najboljši Mencinger Robert, drugo mesto je osvojil Vovk Franci in 3. mesto Glažar Mirko.

Letos so premierno organizirali tudi tekmovanje za občanke in občane. V kategoriji občanke je zmagala Vovk Tatjana, 2. mesto je osvojila občinska svetnica Tretjak Marijana in 3. mesto Herlah Urša.

V kategoriji občani je zmagal Felle Rok, 2. mesto je osvojil Sešel Zdravko in 3. mesto Vocovnik Simon.

Čestitke vsem tekmovalcem.

Vir: FB SD Dolič

Fotogalerija

Dogodki

V soboto, 24. junija 2023, so se na dnevu odprtih vrat v SD Dolič pomirili tudi v streljanju z zračno puško za pokal Občine Mislinje.