Search
Close this search box.

Za odbojkarji Fužinarja zmagovit vikend

Odbojkarji Fužinarja so bili ta vikend zelo aktivni in uspešni.

Tekmovalni vikend so otvorili člani, ki so v petek premagali odbojkarje iz Žirovnice s 3:0. V soboto dopoldan so odbojkarji male odbojke premagali Šempeter in Braslovče z 2:1. Edini neuspeh vikenda so v tretji ligi zabeležili odbojkarji druge ekipe, ki so doma izgubili z lanskim drugoligašem Slovensko Bistrico, z rezultatom 3:0. Že v nedeljo pa so razpoloženje popravili kadeti, ki so zmagali obe odigrani tekmi. 

V petek premoč nad odbojkarji iz Žirovnice:

Zaradi maturantskega plesa nekaterih članov kluba, so odbojkarji tekmo odigrali dan prej. Tekma z Žirovnico je bila izenačena, vse nize pa so domači odbojkarji v končnici prikazali bolj zbrano igro, zato so si zmago s 3:0 tudi zaslužili.

Pod vodstvom trenerja Veličkovića so nastopili: Jež, Ramšak, Lednik, Mori, Tominc, Vučetić, Fink, Levar, Križman, Primik, Golob, Ranc, Podričnik in Šavc.

Naslednja tekma ekipo čaka v soboto, ko potujejo na gostovanje v Žužemberk.

Sobotna tekma uspešna proti Šempetru in Braslovčam, gostje iz Slovenske Bistrice bili boljši:

Soboto so tekmovanja odprli igralci male odbojke. Nastopili so v A ligi vzhod v Šempetru, kjer so v uvodni tekmi premagali domače igralce z 2:1, drugo tekmo so igrali proti Braslovčam. Tudi ta se je odvila po željah ravenskih odbojkarjev, saj so jo dobili z 2:1. Trener Zmagaj je bil z igro zadovoljen, njegova ekipa pa je trenutno na odličnem drugem mestu lestvice vzhodnega dela, s tem pa odločno koraka proti nastopom v polfinalu.

V sobotno popoldne je v domači dvorani nastopila njihova druga ekipa z okrnjeno zasedbo. Čeprav so se odbojkarji Fužinarja borili, so bili gostje iz Slovenske Bistrice boljši, saj so tekmo dobili s 3:0.

Za Fužinar II so nastopili: Hribernik 8, Ranc 8, Verdnik 5, Ramšak 4, Beondič 2, Navodnik 2, Felkner, Krajnc, Mesner in Kokol.

Naslednja tekma ekipo čaka v petek, ko gostujejo v Mislinji.

V nedeljo kadeti zmagali na obeh tekmah:

Nedeljo so v 4. krogu 1. kadetske lige nastopili še kadeti, ki so turnir odigrali v dvorani Maksa Pečarja v Črnučah. V uvodni tekmi proti Žužemberku niso začeli najbolje, a nepopustljivost jih je pripeljala do končnice, kjer pa niso odigrali najbolje in se znašli v zaostanku. Za tem so dvignili ritem igre in dobili naslednja dva niza in tekmo končali z rezultatom 2:1.

V drugi tekmi so nastopili še proti domačinom, kjer se je bil uvodni zelo izenačen. V končnici so z odličnim servisom niz dobili odbojkarji Fužinarja. V drugem nizu so zaigrali še bolje in tekmo zanesljivo dobili, s tem pa vknjižili nove 4 točke.

Pod vodstvom trenerja Ježa in pomočnika Veličkovića so nastopili: Hribernik 19 točk, Fink 17, Hovnik Rožen 15, Verdnik 12, Ranc 7, Beondič 3, Krajnc, Navodnik in Mesner.

Ekipa trenutno zaseda odlično tretje mesto na lestvici, naslednji turnir pa jih čaka že v nedeljo v Kranju.

VIR: OK Fužinar

Dogodki