Search
Close this search box.

VIDEO in FOTO: Sprejem Damirja Dugonjića in Mojce Sagmeister

Damirju Dugonjiću in Mojci Sagmeister je Plavalni klub Fužinar v sredo, 3. julija 2013, organiziral sprejem na Mestnem kopališču Ravne na Koroškem.

35 medalj (13 zlatih, 11 srebrnih in 11 bronastih), so na 17. sredozemskih igrah v Mersinu v Turčiji dosegli štirje Ravenčani. Na igrah je tekmovalo skoraj 150 športnic in športnikov.

Z odličnimi rezultati sta se domov vrnila tudi plavalca Plavalnega kluba Fužinar Ravne Damir Dugonjić in Mojca Sagmeister.

VIDEO: Besede Damirja Dugonjića pred razrezom torte:

{webplayer video=/v/damir1.mp4 preview=/p/damir1.jpg}

Mojca je na sredozemskih igrah z osebnim rekordom 2:00,96 osvojila srebrno kolajno na 200 metrov prosto ter z rezultatom, ki ga je odplavala popravila tudi svoj osebni rekord. Tekmovala je tudi v slovenski štafeti na 4 x 200 metrov, kjer je osvojila bronasto odličje.

Damir pa je v dvorani olimpijskega bazena Yeni Olimpik Yuzme Havuzu v svoji disciplini na 50 metrov prsno osvojil zlato.

Ob izjemnih uspehih na Sredozemskih igrah v Mersinu, kjer sta plavalca dosegla res odlične rezultate, je Plavalni klub Fužinar organiziral sprejem na Mestnem kopališču na Ravnah na Koroškem.

Plavalcema so ob izjemnih dosežkih čestitali občani našega mesta, mladi plavalci, ter podpredsednik Plavalnega kluba Fužinar Ravne Aleksander Ambrož.

Razrezala pa sta tudi veliko torto, s katero so se lahko posladkali njuni navijači.

VIDEO: Razrez torte:

{webplayer video=/v/damir2.mp4 preview=/p/damir2.jpg}

FOTOGALERIJA:

[foldergallery folder=”wp-content/uploads/old/slike/damir” title=”Galerija slik”]

 

Dogodki

Damirju Dugonjiću in Mojci Sagmeister je Plavalni klub Fužinar v sredo, 3. julija 2013, organiziral sprejem na Mestnem kopališču Ravne na Koroškem.