Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu so odigrali 1. turnir mladih v kegljanju (FOTO)

V nedeljo je bil odigran 1. turnir mladih za prvenstvo OTS (Območna tekmovalna skupnost) Koroške v Slovenj Gradcu.

Prvenstvo se odvija na petih turnirjih koroških tekmovalk in tekmovalcev Območne tekmovalne skupnosti Koroške, na koroških kegljiščih. Štirje boljši rezultati se seštejejo za zmago. Če ima tekmovalec pet nastopov, se najslabši odšteje.

Tekmovalci so tekmovali v štirih kategorijah do 15 leta in v kategoriji kadetinj in kadetov do 18 leta starosti.

Na prvem turnirju, ki je potekal v Slovenj Gradcu se je tekmovanja udeležilo 21 tekmovalcev od 26 prijavljenih.

Rezultati:

V II. kategoriji dečkov, letnik 2010-2009, je zmagal Jan Kresnik iz slovenjgraškega kluba. V III. kategoriji dečkov, letnik 2008-2007, si je zmago prikegljal Lovro Jovan iz Kegljaškega kluba Slovenj Gradec.V IV. kategoriji, letnik 2006-2005, pa je bil najbolj uspešen Robi Marošek iz Kegljaškega kluba Dravograd.

V kategoriji II. deklice, letnik 2010-2009 je tekmovala Eva Shanaya Ribič iz Kegljaškega kluba Radlje ob Dravi. V kategoriji III., deklice 2008-2007, je bila najboljša Hana Lucija Vačun iz Kegljaškega kluba Fužinar. V kategoriji IV., deklice, letnik 2006-2005 pa Maša Vračko iz Kegljaškega kluba Črna na Koroškem.

Med kadetinjami je bila najuspešnejša Patricija Ribič iz Kegljaškega kluba Radlje ob Dravi. Pri kadetih pa je tekmoval Žiga Repanšek iz Kegljaškega kluba Črna na Koroškem.

Ostale uvrstitve si lahko ogledate TUKAJ.

TURNIR V SLOVENJ GRADCU:

VIR: Marijan Bogar

Dogodki