Search
Close this search box.

V Slovenj Gradcu iščejo novega vodjo rokometne šole

"Slovenj Gradec je športno okolje, kjer se rokomet igra že 65let. Šport kot takšen tudi v Slovenj Gradcu ni bil imun na različne padce in seveda po njih vzpone, vendar je rokomet v naši regiji še vedno preživel in ostal paradni šport," so v opisu iskanja novega vodje rokometne šole uvodoma zapisali pri RK Slovenj Gradec 2011.

“Dolga leta nosijo s seboj ogromno spominov in ogromno igralcev, ki so oblekli dres kluba iz Mesta Glasnika miru. Zelo ponosni smo na našo zgodovino in naše temelje,” so sporočili.

Ob obletnici, 65 let rokometa, želijo na tradiciji in vrednotah graditi dalje za naslednjih 35 let in ob 100-letnici, ki bo leta 2054, biti najboljša športna šola v okolici. “Seveda si želimo vzgajati športnike in zmagovalce, nikakor pa ne želimo pozabiti na to, da najprej učimo za življenje in nudimo vsem otrokom varno okolje za odraščanje in razvoj,” so še poudarili.

Skladno z zgoraj napisanim, želijo vnesti dodatno energijo in nov zagon, zato iščejo osebo, ki se je pripravljena spopasti z izzivom ter popeljati njihovo rokometno šolo v naslednjih odličnih 35 let, do samega jedra klubskih vrednot in dolgoletne tradicije.

Nudijo:

– športno, a zelo zahtevno okolje, kjer imajo ljudje radi rokomet in od razvoja otrok veliko pričakujejo,

– stimulativno in varno okolje za strastnega rokometnega delavca, ki je dober organizator in vajen timskega dela, prilagajanja, grajenja poštenih in vzornih odnosov z okolico, starši in sodelavci,

– pomoč pri urejanju stanovanja in ostalih podrobnosti preselitve.

Informativne ponudbe s poslovnim načrtom za 4-letno obdobje (začetek s sezono 2020/2021) in referencami pričakujejo na elektronsko pošto eva.gams@acron-trgovina.si.

Vir: FB Rokometni klub Slovenj Gradec 2011

Dogodki