V Dravogradu podelili priznanja najboljšim na področju športa (FOTO)

V soboto, 20. avgusta, so Dravogradu v okviru Street basket turnirja v dvorani Špic D, ki je bil odlično organiziran ter zelo dobro obiskan, podelili priznanja za najboljšega športnika in športnico občine Dravograd v posameznih kategorijah ter priznanje za življenjsko delo na področju športa za občino Dravograd.

V športni dvorani so zlate plakete kot priznanja za odlične športne uspehe in dosežke v letu 2021 po kategorijah prejeli: Neli Pšeničnik – mlada športnica leta, Ula Krenk – športnica leta v mladinski kategoriji, Žan Boženk – športnik leta v mladinski kategoriji, Nuša Perovnik – športnica leta v članski kategoriji, Aljaž Gostenčnik – športnik leta v članski kategoriji in Miran Kadiš – posebno priznanje za izjemne športne dosežke.

Priznanja so športnikom podeljevali: podžupan Anton Preksavec, direktor JZ Dravit Žare Tomšič, predsednik Športne zveze Dravograd Mile Markovič in predsednik komisije za izbor športnika leta Ferdo Abraham. Prireditev je vodil ter s svojimi hudomušnimi vprašanji športnikom prijetno popestril Željko Kljajič.

FOTOGALERIJA

Besedilo: Žare Tomšič

Dogodki