V belo modrem taboru imajo novega trenerja

Slovenjgraški rokometaši se zavedajo, da se je potrebno po takšni turbulentni sezoni še pravi čas pripraviti na novo sezono. Resnično si želijo, da bodo lahko pri delu z najmlajšimi nadoknadili vse zamujeno, so povedali in sporočili, da imajo novega trenerja v belo modrem taboru mlajših selekcij.

“Iskali smo profil trenerja, ki že ima izkušnje, pa vendar je še dovolj mladosten, da bo znal iz otrok in otrokom dati še kaj več kot pa “žogo v roke”,” so povedali in dodali: “Iskali smo trenerja, ki je tudi sam oče in iskali smo trenerja, ki se zaveda, da prihaja v klub z eno najdaljših tradiciji v Sloveniji.”

Tako so iz belo modrega tabora sporočili, da so prav takšnega trenerja prepoznali v Alešu Germanu, nekdanjemu igralcu Slovenj Gradca in članu slovenske mladinske reprezentance, ki se po dolgih letih, poln ambiciji in želje po delu, vrača v klub kjer je nekoč že igral. “Obenem se zahvaljujemo Nihadu Čolu za njegovo delo in vse kar je dobrega storil za najmlajše, ter mu želimo veliko lepih trenutkov ob mladi družini. Vsekakor naj bo to samo kratek premor po ponovnem aktiviranju v aktivnosti kluba,” so še dodali pri rokometnem klubu.  

Preberite še: Slovenjgraški bojevniki aktivni na vseh področjih, članski ekipi se je pridružil tudi Anej Majcen

VIR: RK Slovenj Gradec 2011

Dogodki