Search
Close this search box.

Uspešno tekmovanje v plezanju za otroke v Črni na Koroškem (FOTO)

Minuli vikend je bil tudi za plezalke in plezalce Alpinističnega kluba Črna tekmovalno obarvan. Potekalo je tekmovanje v plezanju za otroke.

Minuli vikend se je v Črni na Koroškem odvijalo tekmovanje v plezanju za otroke, ki se je zaključilo s prijetnim druženjem. Na tekmovanju se je pomerilo 35 mladih plezalcev v težavnostnem plezanju, ki je prineslo veliko vzhičenja in odličnih dosežkov.

Iskrene čestitke vsem udeležencem, ki so se pogumno spopadli z izzivi plezalne stene.

Po napetih tekmovalnih trenutkih so se vsi skupaj zbrali, delili izkušnje in uživali v okusni pici. Takšna srečanja so priložnost, da se povežejo in ustvarijo nepozabne spomine.

“Najlepša zahvala gre ravnatelju Osnovne šole Črna za gostoljubnost in omogočanje uporabe prostorov za tekmovanje ter članom našega kluba Jarošu, Valeriji ter Aleksandru za pomoč pri izvedbi tekmovanja. Hvala tudi staršem za odlično navijanje in spodbujanje mladih plezalcev,” se zahvaljujejo v Alpinističnem klubu Črna na Koroškem.

Skupaj so ustvarili nepozaben dan in dokazali, da je skupno druženje in sodelovanje ključ do uspeha.

Čestitkam se pridružujemo tudi mi.

Vir: FB Plezalni klub Črna na Koroškem

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Minuli vikend je bil tudi za plezalke in plezalce Alpinističnega kluba Črna tekmovalno obarvan. Potekalo je tekmovanje v plezanju za otroke.