Search
Close this search box.

Uspešen nastop plavalcev na mednarodnem mitingu Boštjanov Dr. Fig v Kranju. Cicibanka Glorija Gnamuš Šlebnik na stopničkah kar trikrat

V soboto, 20. januarja, je v Kranju potekal mednarodni miting Boštjanov Dr. Fig.

V soboto, 20. januarja, je kranjski bazen gostil izjemno plavalno tekmovanje, in sicer mednarodni miting Boštjanov Dr. Fig. Dogodek je privabil številne plavalce, ki so se pomerili v razburljivih predtekmovanjih in večernih finalih.

V dopoldanskih predtekmovanjih so se izkazali številni plavalci, med katerimi so si večerni finale zagotovile tudi Aleksandra Gnamuš Šlebnik na 100m hrbtno in 100m mešano ter Pia Božič na 100m hrbtno. Anže Kos je bil zelo blizu večernega finala na 50m prsno, vendar mu je za vstop zmanjkalo zgolj 4 stotinke sekunde. Popoldne je Kos osvojil 4. mesto na 50m hrbtno, medtem ko je Aleksandra Gnamuš Šlebnik prav tako zasedla 4. mesto na 100m prsno.

V večernih finalih so plavalci pokazali svoje najboljše plavalne spretnosti. Aleksandra Gnamuš Šlebnik je osvojila 6. mesto na 100m hrbtno, medtem ko je Pia Božič zasedla 7. mesto. Gnamuš Šlebnikova je nastopila tudi v finalu 100m mešano, kjer je dosegla 7. mesto.

Posebno pozornost pa si je prislužila cicibanka Glorija Gnamuš Šlebnik, ki je stopila na stopničke kar trikrat. Zmagala je na 50m prsno, osvojila drugo mesto na 50m prosto ter tretje mesto na 50m delfin. V skupnem seštevku je dosegla odlično 2. mesto.

Čestitke vsem plavalkam in plavalcem za odličen nastop in osvojene medalje.

Vir: FB Plavalni klub Fužinar

Dogodki

V soboto, 20. januarja, je v Kranju potekal mednarodni miting Boštjanov Dr. Fig.