Search
Close this search box.

Uspehi Strelskega društva Dolič na Šolskem državnem prvenstvu v streljanju (FOTO)

Državno prvenstvo za osnovne in srednje šole v streljanju z zračno puško in pištolo je potekalo v četrtek, 4. aprila 2024, na strelišču v Ljubljani.

Na finalno šolsko državno prvenstvo, so se iz Strelskega društva Dolič uvrstili tudi trije tekmovalci in zelo uspešno branili barve Osnovne Šole Mislinja.

V kategoriji starejših deklic z zračno puško je Manca Felle dosegla izjemen uspeh z visokim drugim mestom, postala je šolska državna podprvakinja. Teja Mencinger pa je prav tako dosegla lep dosežek s petim mestom med posameznicami v isti kategoriji, sestavila je dve zelo solidni seriji.

V kategoriji starejših dečkov z zračno puško je Osnovno šolo Mislinja zastopal Jure Glažar, ki je s solidnim rezultatom dosegel 13. mesto med posamezniki.

Iskrene čestitke vsem trem za uspešno zastopanje Osnovne šole Mislinja na šolskem državnem prvenstvu v streljanju.

Z zaključkom šolskega državnega prvenstva se je končala še ena uspešna sezona za Strelsko društvo Dolič. V prihodnjih nekaj mesecih jih čaka še kar nekaj tekmovanj v Euro Shot ligi, ki pa bodo namenjena predvsem pripravam na novo sezono. Medtem se bodo posvetili intenzivnim treningom in nujnim spremembam tako v opremi kot tudi v načinu treningov, da se v novo sezono septembra vrnejo še boljši in močnejši, so sporočili z Strelskega društva Dolič.

Vir: Strelsko društvo Dolič

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Državno prvenstvo za osnovne in srednje šole v streljanju z zračno puško in pištolo je potekalo v četrtek, 4. aprila 2024, na strelišču v Ljubljani.