Search
Close this search box.

Uspeh Osnovne šole Franja Goloba Prevalje na Državnem prvenstvu v smučarskih skokih v Planici (FOTO)

Včeraj, 7. februarja 2024, je v Planici potekalo šolsko državno prvenstvo v smučarskih skokih.

Včeraj, 7. marec 2024, je Planica gostila razburljivo šolsko državno prvenstvo v smučarskih skokih, kjer so mladi orli in orlice pokazali svoj pogum in znanje na skakalnici. Navdušujoče je bilo opazovati, kako se je kar okoli 140 otrok spuščalo po skakalnici in uživalo v smučarskih skokov.

Osnovno šolo Franja Goloba Prevalje so odlično zastopala mlada skakalca SSK Fužinarja, Valentina Strmšek in Maks Sušnik. Ob odličnih napotkih in spremstvu Gorazda Robnika, nekdanjega vrhunskega skakalca in trenerja ter trenutno zaposlenega na Prevaljski šoli, sta Valentina in Maks blestela na skakalnici.

Valentina Strmšek je v svoji kategoriji dosegla izjemen uspeh in postala državna prvakinja, kar je nedvomno rezultat trdega dela, predanosti ter vrhunskega skakalnega znanja. Maks Sušnik pa se je izkazal z odličnimi skoki ter osvojil naziv državnega podprvaka, odnesel pa si je tudi srebrno odličje.

Osnovno šolo Franja Goloba Prevalje so tako ponosno zastopali mladi talentirani skakalci, kar priča tudi o predanosti mladih skakalcev ter odličnem delu njihovega trenerja Gorazda Robnika.

“Čestitamo Valentini in Maksu za izjemne dosežke ter se zahvaljujemo Gorazdu Robniku za njegovo strokovno vodstvo in navdihujočo podporo,” so zapisali v Smučarsko skakalni klub Fužinar.

Čestitkam se pridružujemo tudi mi.

Vir: Smučarsko skakalni klub Fužinar

Fotogalerija

Dogodki

Več iz istega kraja

Včeraj, 7. februarja 2024, je v Planici potekalo šolsko državno prvenstvo v smučarskih skokih.