Search
Close this search box.

Slovenjgraški rokometaši pričenjajo s pripravami na sezono 2021/2022

Fotografija je simbolična

Slovenjgraški rokometaši bodo v prihodnjih dneh pričeli s poletnimi pripravami na sezono 2021/2022. V taboru Korošcev, je pred začetkom prišlo do kar nekaj sprememb.

Na stolčku glavnega trenerja ter pomočnika sta vloge zamenjala Sebastjan Sovič in Ivan Vajdl, slednji bo torej glavni trener članske ekipe modro-belih. V vrstam bojevnikov se je prek poletja priključilo tudi nekaj okrepitev, pridružili so se David Svečko, Rok Golčar, Blaž Kleč, Nino Komar in Teo Jezernik. Ekipo pa so zapustili Nemanja Živkovič (Odhod v Partizan – SRB), Borut Ošlak (Konec športne poti – Zaključek kariere) in Aljaž Lampret (Konec kariere zaradi zdravstvenih zapletov). Dodatno: Vuk Milenkovič (Metaloplastika – Šabac).

“Ponosno lahko tudi sporočimo, da bo jedro ekipe prihodnjo sezono sestavljeno iz večinoma domačih fantov, v ekipi pa prav tako ni nobenega tujca,” so zapisali iz Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011.

POPRAVLJENO

Ekipa bo z višinskimi pripravami na Kopah pričela 5.8.2021 in ne 2.8.2021, kot smo sprva poročali. Tam jih ob 18.30 čaka tudi prvi skupni trening. V sklopu priprav bodo kasneje vse do konca septembra odigrali tudi nekaj pripravljalnih tako z slovenskimi kot tudi tujimi ekipami.

Besedilo: Žiga Bulovič

Dogodki