Search
Close this search box.

Slovenjgradčanke izgubile tekmo

Igralke ženskega nogometnega kluba Slovenj Gradec so danes odigrale tekmo 15.kroga 1.ženske lige, gostovale so v Velesovem in izgubile 2:0.

 

 

 

Usodne minute so se zgodile ob koncu prvega polčasa in na začetku drugega, 15 minut so Korošice igrale tudi z igralko več a jim ni uspelo ublažiti poraz! Slovenjgradčanke so na derbiju spodnjega dela nastopile v Velesovem in izgubile z 2:0. Nastopile so v postavi Markovič, Mirtič, Ješovnik, Čagran, Pušnik, Primec, Golob, Goričan, Lužnik, Merkač in Vukovac, v nadaljevanju je priložnost dobila tudi Andrejceva.

Domačinke so povedle v končnici prvega polčasa, v 43.minuti je zadela Manca Smonkar, Šiljak Vanja je v 9. minuti drugega polčasa povišala vodstvo. Bakač Maja je v 74.minuti prejela drugi rumeni karton pri domačih, Slovenjgradčanke kljub igralki več, niso uspele zadeti.

Že naslednji vikend, v nedeljo 28. aprila ob 16:30 bodo Slovenjgradčanje gostile drugouvrščeno ekipo, Rudar Škale, ki je danes v derbiju 15.kroga remiziral proti prvouvrščeni ekipi ŽNK Teleing Pomurje 1:1.

Se vidimo 28.aprila v Športnem parku Vinka Cajnka ob 16:30  – ŽNK SLOVENJ GRADEC:ŽNK RUDAR ŠKALE

 

1.SŽNL,15.krog:

ŽNK VELESOVO KAMEN JERIČ:ŽNK SLOVENJ GRADEC

2:0 (1:0)

Smonkar 43.,Šiljak 54.,

RK:Bakač 74.,/Velesovo

 

Napisal: Bojan Gros

Dogodki

Igralke ženskega nogometnega kluba Slovenj Gradec so danes odigrale tekmo 15.kroga 1.ženske lige, gostovale so v Velesovem in izgubile 2:0.