Search
Close this search box.

Slovenjgradčani z eno potezo kar trojno obogatili strokovni štab

Potem ko so iz Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011 sporočili, da je vrnitev Filipa Banfra v matični klub zdaj tudi uradna in da je svojo zvestobo podaljšala še trojica mladih talentov, dobre novice prihajajo tudi iz strokovnih krogov.

Na mesto prvega pomočnika glavnega trenerja Sebastjana Soviča so namreč postavili enega največjih rokometnih strokovnjakov v Sloveniji, Ivana Vajlda, ki bo prav tako skrbel za slovenjgraške vratarje, v navezi z mentorjem Žigo Lesjakom pa prevzema tudi mesto selektorja mladinske ekipe.

PREBERITE TUDI: Močna okrepitev slovenjgradčanov uradna, zvestobo podaljšala tudi trojica mladih talentov

“V družini ‘bojevniki za mesto miru’ se zavedamo, da je pot od mladega do profesionalnega rokometaša precej dolga, polna preprek in predvsem nepredvidljiva. Zavedamo se, da v času odraščanja otroci, pa tudi starši, potrebujejo nekoga, ki zna otrokom pomagati, jih spodbujati in jim na igrišču, ter izven njega, pomagati iskati pravo pot do odraslega sveta. Včasih ‘brca v rit’, drugič šala, tretjič trda roka … ni pravega recepta, kako otrokom pomagati, da bodo postali spoštljivi, delovni, pozitivni in zdravi, vsekakor pa je pravi recept, da jim omogočiš druženje z vrhunskimi strokovnjaki in še boljšimi osebnostmi, kar Ivan Vajdl zagotovo je. Ivan s seboj nosi bogat življenjepis in je po naši skromni oceni zagotovo eden najboljših slovenskih trenerjev, ki daje veliko zaupanje predvsem mladim,” so svojo izbiro argumentirano pojasnili Slovenjgradčani.

Predsednik RK Slovenj Gradec 2011 Samo Lampret (levo) in novi prvi pomočnik glavnega trenerja Ivan Vajdl (desno).

“Neskromno lahko zapišemo, da si štejemo v veliko čast, da gremo skupaj v, nihče verjetno ne ve kakšno, prihodnosti skupaj z našim ‘Djangom’.
Dobrodošel!”
so še dodali.

Vir: RK Slovenj Gradec 2011

Dogodki