Search
Close this search box.

Slovenjgradčani so v Radečah doživeli drugi letošnji poraz

V petek so rokometaši Slovenj Gradca odigrali tekmo 10. kroga 1.B DRL, ko so se v gosteh pomerili z ekipo Radeč. Glede na položaj na lestvici je bilo za pričakovati zmago Korošcev, vendar pa se Radečani s tem niso strinjali, domače gledalce so razveselili z zmago z rezultatom 32:30.

Po odigranem prvem polčasu ni nič kazalo na presenečenje, Slovenjgradčani so ga dobili s tremi zadetki prednosti (16:19), vmes so vodili tudi že za pet zadetkov. Do sredine drugega dela se je razmerje moči izenačilo, v 47. minuti pa so šele drugič na tekmi povedli domačini, ki prednosti do konca niso več izpustili iz rok.

Najboljši strelec v slovenjgraški ekipi in na celotnem obračunu je bil ponovno Rok Cvetko, tokrat je zabil kar desetkrat. Sedemkrat je bil uspešen Kenan Pajt, šest zadetkov pa je prispeval tudi Franci Poklič.

Po drugem porazu v letošnji sezoni ježki padajo na tretjo mesto, z dvema točkama zaostanka za ekipo Slovana in eno točko za ekipo Krškega, v odigranih desetih krogih so zbrali šestnajst točk.

Naslednja tekma sledi na domačem parketu, kamor v goste prihaja drugouvrščena ekipa iz Krškega, dvoboj bo na sporedu v soboto, 8. decembra ob 19. uri.

Dogodki