Search
Close this search box.

Slovenjgradčani slavijo naj trenerja in desno krilo lige (FOTO)

Za najboljšega trenerja sezone 2019/2020 Prve slovenske rokometne lige NLB je s strani bralcev uglednega slovenskega portala rokomet.si bil izbran strateg Rokometnega kluba (RK) Slovenj Gradec 2011 Sebastjan Sovič, najboljše desno krilo pa je postal bojevnik za mesto miru Kenan Pajt.

Slovenjgraški rokometni klub si je ob predčasno zaključeni sezoni zaradi koronavirusa z dobrimi predstavami zagotovil končno deveto mesto na lestvici lige NLB.

Največ podpore v glasovanju za najboljšega trenerja lige NLB je bil deležen strokovnjak iz Slovenj Gradca Sovič, ki je skupaj s svojimi varovanci v letošnji skrajšani sezoni vsekakor opravičil kakovost svoje ekipe. Skupno je prejel 3535 glasov, kar je bilo dovolj za suvereno zmago v kategoriji.

FOTO: rokomet.net

K lepemu rezultatu RK Slovenj Gradec 2011 je prav gotovo levji delež z odlično igro na desnem krilu prispeval tudi 21-letni Pajt, ki se v naslednji sezoni sicer seli k velenjskemu Gorenju.

Mladi talent je na 20 tekmah zadel 87-krat. Za prepričljivo zmago v boju za laskavi naziv je nabral 8065 glasov oziroma kar 53 odstotkov vseh.

FOTO: rokomet.net

Vir: rokomet.net

Dogodki