Search
Close this search box.

Slovenjgradčani doživeli prvi poraz v letošnji sezoni

Po vsaki seriji zmag pride tudi poraz, rokometaši iz Slovenj Gradca so letošnjega prvega z rezultatom 27:24 doživeli v Ljubljani proti ekipi Slovana. Tekmo so sicer bolje odprli gostje in povedli z golom Orterja, v nadaljevanju pa so Ljubljančani počasi prevzemali pobudo in prvi del dobili s tremi zadetki prednosti.

V drugem polčasu so Slovenjgradčani hitro prišli do izenačenja in remi, nekajkrat pa tudi vodstvo, v svojih rokah držali vse do samega zaključka. Še minuto pred koncem je semafor ob imenih obeh ekip kazal rezultat 24, v zadnji minuti pa so Ljubljančani dosegli tri zaporedne zadetke in tekmo odločili sebi v prid.

Po zmagi so se rokometaši Slovana prebili na drugo mesto, medtem ko so ježki zaradi slabše gol razlike in medsebojnega obračuna padli na tretje mesto. Najboljši slovenjgraški strelec je bil tokrat s sedmimi zadetki Rok Cvetko.

Jutri ob 19. uri sledi domača tekma z rokometaši iz Brežič, ki na lestvici zasedajo deseto mesto. Tekma zagotovo ne bo lahka, vendar bodo ježki imeli lepo priložnost, da se vrnejo na vrh lestvice ali pa vsaj ohranijo enak točkovni izkupiček kot vodilni ekipi.

Dogodki