Slavnostni sprejem Gregorja Vezonika ob njegovih izjemnih uspehih

kruder_vezi_oder_taian
Ravenčan Gregor Vezonik je dosegel nov uspeh. Z dvema bronastima medaljama na zadnjih tekmah svetovnega pokala v balvanskem plezanju se je povzpel na 6. mesto v skupnem seštevku in tako skupaj z Janjo Garnbret in Jernejem Kruderjem zavihtel Slovenijo na odlično 2. mesto v pokalu narodov.
23-letni Gregorju je bilo plezanje položeno v zibel, saj se je že rodil v plezalno družino. Po začetkih skozi igro v otroštvu se je kmalu resneje lotil plezanja in pri 13-ih postal član slovenske reprezentance. Že leto kasneje je s tretjim mestom prvič stal na stopničkah Evropskega mladinskega pokala. Njegova predanost plezanju je iz dneva v dan naraščala, kar je obrodilo sadove. Nizal je uspeh za uspehom ki ga postavljajo v sam svetovni vrh plezanja. Njegov najnovejši dosežek sta dve bronasti medalji na tekmah svetovnega pokala.
Njegove izjemne uspehe prepoznavajo tudi v domačem kraju. Na Ravnah mu bodo tako v nedeljo, 27. maja 2018, ob 17-ih priredili slavnostni sprejem na terasi Športnega centra in tako izrekli priznanje njegovemu trudu in uspehu.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.