Search
Close this search box.

Rokometna šola Slovenj Gradec ima novega vodjo

Rokometna šola Slovenj Gradec ima novega vodjo. Vse mlade ljubitelje rokometa pa vabijo tudi vpisu.

“V naši in tudi želji staršev po konstantnem napredku delovanja naše rokometne šole, seveda vse v želji po stalnem napredku otrok, tako v športnem, kot osebnostnem smislu, smo izredno veseli, da se je potrebi kluba odzval naš nekdanji rokometaš, Miha Hendler,” so sporočili iz RK Slovenj Gradec 2011.

Dodali so, da je Hendler z včerajšnjim dnem prevzel vlogo koordinatorja in organizacijskega vodje rokometne šole. Ob njem bo Ivan Vajdl, še bolj kot doslej, na voljo vsem ostalim, mlajšim trenerjem za pomoč, strokovno usmerjanje in nasvete.

“Zagotovo je Miha dobro poznan med vsemi ljubitelji rokometa, saj je bil pred leti odličen rokometaš, danes pa kot diplomirani ekonomist gradi uspešno poslovno kariero na Zavarovalnici Triglav. Zagotovo bo njegova vključitev dodana vrednost, tako za otroke, starše, kot trenerje,” so povedali pri slovenjgraškem rokometnem klubu.

Za konec pa so še dodali: “Ne zagotavljamo, da vam bomo pripravili svetovnega prvaka, obljubimo pa, da se bomo s kvalitetnim naborom trenerjev trudili, da vam bomo dober partner pri odraščanju in vzgoji, ter da jih bomo poleg učenja vodenja žoge … Učili za življenje.”

Rokometna šola vabi k vpisu.

Dobro jutro dan za tekmo. 💪Prihajajo dnevi, ko si otroci izbirajo svoje obšolske dejavnosti. Kot smo že večkrat…

Objavil/a Rokometni klub Slovenj Gradec 2011 dne Sobota, 12. september 2020

VIR: RK Slovenj Gradec 2011

Dogodki