Search
Close this search box.

Robert Koren je uradno prevzel funkcijo vodenja članskega moštva NK Fužinar

Danes so na Ravnah predstavili novega trenerja Nogometnega kluba Fužinar. V klubu so mnenja, da bo novi trener s svojimi bogatimi izkušnjami klubu veliko dal in pomagal strokovnemu kadru in trenerjem in svoji novi ekipi.

Z današnjim dnem je Robert Koren uradno prevzel funkcijo vodenja članskega moštva, obenem pa prevzema tudi funkcijo vodje celotnega strokovnega kadra ravenskega kluba. Koren bo skrbel tudi za trenersko kadrovanje v nogometni šoli ter za izbiro igralcev v članskem moštvu in igralcev v nogometni šoli.

Robert Koren je nov trener NK Fužinar.
Predsednik kluba Peter Stočko, novi trener Robert Koren in direktor NK Fužinar Janko Pešl.

VIDEO: Novi trener NK Fužinar Robert Koren:

Rober Koren je dejal, da so se z vodstvom nogometnega kluba hitro ujeli, predstavili so mu dolgoročni projekt, dolgoročnost pa je po njegovem mnenju še kako pomembna. Mnenja je, da jih v klubu čaka veliko dela, če se želijo izboljšati. Izpostavil je dosedanje dobro delo in dodal, da bojo poskušali vse skupaj dvigniti na še nekoliko višji nivo. “Moje glavno delo je na igrišču, s fanti … seveda pa bom pomagal tudi pri kadrovanju,” je še dodal Koren.

VIDEO: Direktor NK Fužinar Janko Pešl:

Direktor Nogometnega kluba Fužinar Janko Pešl je izpostavil, da se mora klub organizacijsko dvigniti, da bodo lahko dosegli strokovne in tekmovalne cilje, kot pravi bo to njegova naloga. Pri tem je omenil še nekatere projekte na infrastrukturi, med drugim tudi gradnja nove tribune, ki se pričenja naslednji teden. V planu pa je še novo igrišče z umetno travo ter pričetek projekta nogometne akademije.

VIDEO: Predsednik kluba Peter Stočko:

Predsednik ravenskega nogometnega kluba Peter Stočko je dejal, da so v klubu včeraj zaključili zelo uspešno zgodbo, danes pa so obrnili nov list. “Nadaljujemo z zgodovinskim trenutkom za mesto Ravne in za klub Fužinar,” je povedal in dodal, da ga veseli, da je takšna osebnost kot je Robert Koren nov član njihovega kluba.

NK Fužinar ima novega trenerja:

V klubu Fužinarja iz Raven so včeraj naznanili, da vlogo glavnega trenerja moštva ne bo več opravljal Mihael Bukovec, ki je klub vodil zadnja tri leta. Razlog za odhod Bukovca naj bi tičal v nekaj slabših rezultatih v zadnjem časovnem obdobju in tudi službenih obveznostih, so pojasnili pri klubu.

Dogodki