Search
Close this search box.

RK Slovenj Gradec z 31:16 premagal RK Črnomelj

Na pustno soboto sta se v Slovenj Gradcu udarila RK Slovenj Gradec 2011 in Rokometni klub Črnomelj. Domači so tekmo začeli nekoliko zadržano, dovolili so gostom da hitro povedejo na rezultat 0:3, zato je kaj kmalu prišla prva minuta odmora na zahtevo Sebastjana Soviča.

Varovanci domačega stratega so kmalu izenačili na 4:4, a še nekaj minut niso na parketu delovali najbolj sinhrono. V prvem polčasu so napravili precej tehničnih napak, a vseeno na odmor odšli z vodstvom 13:8.

V drugem polčasu so strnili svoje vrste v obrambi in v napadu zaigrali bolj odločno. Gostje žal niso mogli več slediti tempu bojevnikov, zato je rasla tudi prednost domačih. Igrali so čvrsto igro v obrambi, vedno na meji izključitve, ter hitro in natančno v napadu zabijali gole. Na koncu tekme se je rezultat ustavil pri 31:16 v korist domačih.

Beli so zopet ubranili vlogo favorita, s sedmimi zadetki se je izkazal Žan Šol, pet krat je zadel Poklič Franci, štiri krat pa desno-krilni Kenan Pajt.

Slovenj Gradec ostaja na vrhu 1.B ligaške lestvice, na svojih tekmah pa so zmagali tudi vsi njegovi bližnji zasledovalci. Na drugem mestu je tako z dvema točkama manj Rokometni Klub Krško, na tretjem pa RD LL Grosist Slovan.

Bojevnike prihodnji vikend čaka težka tekma na Škofljici, ki je že mnogo krat pokazala, da zna presenetiti. Ob prazniku gre posebna zahvala podjetju Euroservis- ABC Breznik D.O.O za pomoč pri organizaciji presenečenja za gledalce, obiska kurentov.

VIR: RK Slovenj Gradec 2011

Ponujamo vam nekaj 📷 utrinkov zadnjega družinskega dogodka v domači športni dvorani.Mi smo se imeli #superfinofajn … pa vi ? ✊👏F: Aljaž Sešel

Objavil/a Rokometni klub Slovenj Gradec 2011 dne Nedelja, 03. marec 2019