Search
Close this search box.

RK Slovenj Gradec sezono začel s prepričjivo zmago 27:19

V petek se je s tekmo Rudar : Brežice začelo tekmovanje v 1. B državni rokometni ligi.

Slovenjgradčani pa so svojo tekmo prvega kroga odigrali včeraj, ko so gostovali v Ajdovščini. In sezone ne bi mogli začeti na boljši način, saj so dosegli prepričljivo zmago 27 : 19.

Pred tekmo je bilo veliko neznank, česa je prenovljena in pomlajena ekipa ježkov pod vodstvom novega trenerja, Slavka Iveziča, sposobna. In že na prvi tekmi se je pokazalo, da so slovenjgraški rokometaši v pripravljalnem obdobju delali zelo dobro, saj so prikazali borbeno, kolektivno in zelo odločno igro. Povedli so takoj na začetku in vodstva niso več izpustili iz rok.

Srečanje so dokončno odločili v svojo korist med 45. in 50. minuto, ko so povedli s šestimi zadetki in nato srečanje mirno pripeljali do konca. Poklič Franci je dosegel sedem zadetkov, Kenan Pajtin Rok Cvetko pa sta bila uspešna po šestkrat.

FOTO: Tilen Špegel

VIDEO: Izjava trenerja po tekmi

Zmaga pojde na Koroško

Tekma v Ajdovščini je končana. Po odlični igri v obrambi so jo #bojevnikizamestomiru dobili z rezultatom 19:27. Fantje so predvsem v drugem polčasu odigrali disciplinirano obrambo, ki je prinesla končni rezultat. ➡➡ Odlična novica, da se že naslednjo sezono vidimo na Rokometna tekma kot družinski dogodekKaj je povedal trener Slavko Ivezič ob njegovem tretjem debiju, v za njega domačem klubu… pa lahko slišite 🔽🔽🔽🔽🔽🔽Čestitamo domačinom iz RK Ajdovščina ob povratku v 1B državno ligo.

Objavil/a Rokometni klub Slovenj Gradec 2011 dne Sobota, 15. september 2018

Dogodki