Search
Close this search box.

RK Slovenj Gradec 2011 z lepo gesto pripomogel k zdravljenju malega navijača Jakija, ki trpi za hujšo obliko cerebralne paralize (FOTO in VIDEO)

Kot so zapisali na svojem uradnem Facebook profilu, so se v RK Slovenj Gradec 2011 pisno obrnili na Društvo Palčica pomagalčica, kjer so jim potrdili, da so za Krisa resnično zbrali že dovolj denarja in jim tako prepustili možnost, da zbrana sredstva podarimo tudi komu drugemu. Tako so se odločili, da zbrana sredstva podarijo malemu in hkrati nnjihovemu velikemu ter zvestemu navijaču Jakiju.

Jaki se je rodil s hujšo obliko cerebralne paralize, a Zavod za zdravstveno zavarovanje ne krije vseh nujno potrebnih terapij, samoplačniške pa so hudo breme za družino.

Jaki vse najboljše!

Kot verjetno veste smo se tudi v RK Slovenj Gradec 2011 pred tedni priključil zelo humani in plemeniti akciji, v kateri smo ljudje zbrali skoraj 4 mio EUR za zdravljenje malega Krisa. Ker je bila akcija tako hitra in učinkovita smo se v klubu vprašali, če lahko s temi sredstvi pomagamo še komu drugemu. Pisno smo se obrnili na Društvo Palčica pomagalčica, kjer so nam potrdili, da so resnično zbrali že dovolj denarja nam prepustili možnost, da zbrana sredstva podarimo tudi komu drugemu.V klubu smo se odločili, da ta sredstva podarimo malemu in hkrati našemu velikemu navijaču Jakiju. Jaki se je rodil s hujšo obliko cerebralne paralize, a Zavod za zdravstveno zavarovanje ne krije vseh nujno potrebnih terapij, samoplačniške pa so hudo breme za družino. Zavedamo se, da ste na naši tekmi zelo plemenito, namensko za Krisa darovali navijači, ki ste se dogodka udeležili. Zavedamo se, da so polega naših rokometašev darovali tudi fantje iz MRD Dobova, sodnika in delegat in še kdo… Vendar vseeno upamo, da našo potezo in odločitev, ki ni bila tako lahka, kot bi se na trenutek zdelo, odobravate.Menimo, da smo vseeno pomagali eni družini in še enemu malemu fantku, da bo njegovo odraščanje lažje. 🐞 𝐌𝐎Č 𝐉𝐄 𝐍𝐀 𝐒𝐓𝐑𝐀𝐍𝐈 𝐏𝐎𝐆𝐔𝐌𝐍𝐈𝐇 🐞. ⚪🔵

Objavil/a Rokometni klub Slovenj Gradec 2011 dne Sobota, 12. oktober 2019

“Zavedamo se, da ste na naši tekmi zelo plemenito, namensko za Krisa darovali navijači, ki ste se dogodka udeležili. Zavedamo se, da so polega naših rokometašev darovali tudi fantje iz MRD Dobova, sodnika in delegat in še kdo… Vendar vseeno upamo, da našo potezo in odločitev, ki ni bila tako lahka, kot bi se na trenutek zdelo, odobravate. Menimo, da smo vseeno pomagali eni družini in še enemu malemu fantku, da bo njegovo odraščanje lažje. Rokomet, več kot šport,” so ob tem še zapisali pri RK Slovenj gradec 2011.