Search
Close this search box.

RK Slovenj Gradec 2011 ponovno na vrhu lestvice!

V soboto, 13. oktobra, je bila v Črnomlju odigrana tekma 5. kroga 1.B. državne rokometne lige med domačo ekipo RK Črnomelj in ekipo RK Slovenj Gradec. Glede na položaj na lestvici je vloga favorita pripadla gostom iz Slovenj Gradca, ki so se že predtem ponašali s polnim izkupičkom točk iz štirih odigranih tekem.

Ekipa RK Črnomelj se je sicer izkazala za zelo žilavega nasprotnika, predvsem v prvem polčasu, ki so ga gostje dobili z rezultatom 15:13. V nadaljevanju je prednost gostov nihala med tremi in petimi zadetki razlike. Ježki so z nadzorovano in učinkovito igro prednost zadržali do konca in tekmo pripeljali do nove zmage, že pete zaporedne. Končni rezultat tekme: 28:24 za gostujočo ekipo iz Slovenj Gradca in prvo mesto na lestvici.

Najučinkovitejša igralca tekma sta bila Rok Cvetko in Kenan Pajt, ki sta za goste dosegla vsak po sedem zadetkov. Prav tako se je z dobro igro in štirimi zadetki izkazal tudi mladi Andrej Yankovskyy.

Naslednja tekma ježke čaka v petek, 26. oktobra ob 19. uri, ko jih bo na domačem parketu izzvala ekipa ŠD Škofljica pekarna Pečjak, ki na lestvici z izkupičkom dveh zmag in treh porazov trenutno zaseda 7. mesto.

Vsi navijači vabljeni, da ob čim večjem obisku, pokažete, da lahko z vašo pomočjo ježki ponovno pridejo na pota stare slave.

 

 

Dogodki