Search
Close this search box.

Prvič je dres Fužinarja oblekel “otrok Juventusa”

Po bolečem domačem porazu z Beltinci je tokrat ekipa NK Fužinar Vzajemci priložnost iskala na Ptuju, kjer je priložnost prvič dobil “otrok Juventusa”, 25-letni italijanski vezist Nicolo Corticchia. V ekipo se je po nekaj tekmah odsotnosti vrnil Sasaki, manjkala sta stalna člana udarne enajsterice vratar Marčič in Moravac.

NK Drava Dakinda Ptuj je na domačem terenu vzdržala vse pritiske Ravenčanov in obračun se je končal z najmanj priljubljenim izidom 0:0. Fužinar še naprej ostaja na devetem mestu, varno od cone izpada, a hkrati daleč od mest, ki vodijo v prvo ligo.

Prihodnjo soboto nogometaši Fužinarji potujejo v Postojno, kjer jih čaka obračun z ekipo NK Ankaran Postojna, kar bo tudi zadnje gostovanje v letošnjem koledarskem letu. Ekipa, ki je še lani igrala v najvišjem rangu slovenskega nogometa, je trenutno na lestvici uvrščena tik pred Fužinarjem, loči ju zgolj točka.

Pretekli teden je v Mariboru nastopila tudi Fužinarjeva mladinska selekcija, proti ekipi NK MB Tabor so izgubili z rezultatom 3:0. Z enakim rezultatom se je končal obračun kadetov, vendar so bili v tem primeru nogometaši Fužinarji uspešnejši, na domačem terenu je padla ekipa iz Jurovskega dola.

Dogodki