Search
Close this search box.

Pripravite se na poletje! Forma gym studio Ravne na Koroškem in Mislinja vabita k vadbi

Forma gym studio Ravne na Koroškem in Mislinja vabita vse, ki si želijo storiti nekaj zase, da ne čakajo na jutri, ampak s tem začnejo že danes.

Kolektiv Forma gym studia, kjer se sprememba začne,  vas vabi v prenovljene prostore fitnes centa Forma gym studio v Mislinji, saj so s 1. marcem 2023 postali novi najemniki fitnes prostora v večnamenski športni dvorani Centra za zdravje v Mislinji.

 V ponudbi vam bodo v svojih prostorih tako na Ravnah na Koroškem, kot v Mislinji, omogočili naslednje storitve:

  • Vodena vadba
  • Osebno trenerstvo
  • Telesna priprava športnikov
  • Sestava vadbenih programov
  • Vadba po poškodbah
  • Vadbe za podjetja

Se sprašujete, zakaj izbrati Forma gym studio?

V fitnes centru v Mislinji lahko opravite samostojen trening na napravah, ki jih imate na voljo v fitnes prostoru, lahko pa se o treningu posvetujete z osebnim trenerjem in skupaj z njim načrtujete prilagojen trening vašim sposobnostim in ciljem.

Vas skrbi, ker ste brez kondicije ali energije? Nič za to!

Saj se vsak trening prilagaja vašim potrebam in vašim sposobnostim.

Ste mogoče v najboljši formi svojega življenja? Tudi to kolektivu Forma gym studia predstavlja izziv, saj bodo skupaj z vami premaknili tudi te meje višje!

Na vsakem treningu je prisoten osebni trener, ki vas bo usmerjal, vam pomagal in predvsem prilagodil trening posebej za vas. Vadba v Forma gym studio s posameznikom ali manjšo skupino  se izvaja procesno na formativni način, kar pomeni postopno učenje in napredovanje po stopnjah  zahtevnosti, kar pa pripomore k boljšemu in hitrejšemu napredku vadečega.

Pri našem treningu z osebnim trenerjem smo združili tri stvari – vadbo v fitnes prostorih, funkcionalno vadbo in krožni intervalni trening, tako imenovani HIIT trening (visoko intenzivna vadba). Na ta način smo ustvarili poseben, hibridni tip vadbe, ki je v takšni obliki primeren za čisto vse, ne glede na predhodno fizično pripravljenost.

Zakaj?

Ker se na vsakem treningu ne glede na stopnjo pripravljenosti posvetimo posamezniku, pri tem pa pokurimo željeno število kalorij v kratkem času.

Če želite:

  • Izboljšati svojo moč, vzdržljivost in splošno fizično pripravljenost
  • Pridobiti čvrsto postavo in biti zadovoljni z svojo zunanjo podobo
  • Si izboljšati gibljivost in okrepiti imunski sistem
  • Brez težav opraviti vse službene obveznosti

Potem je Forma gym studio pravi naslov za vas.

Ne čakajte in naredite prvi korak k boljšemu počutju. Pridružite se nam v Forma gym studiu, kjer bomo za vas pripravili brezplačno uro svetovanja.

FORMA gym studio boste našli  na Ravnah na Koroškem, na naslovu Dobja vas 188B, Ravne na Koroškem, kjer potekajo vadbe po principu ”Open Gym” in se za termin in vadbo dogovorite, kadar vam ustreza, ter v Mislinji, na naslovu Šentilj pod Turjakom 1, Mislinja, kjer pa je fitnes odprt vsak dan, od ponedeljka do sobote med 6. in 22. uro, ter ob nedeljah od 8. do 12. ure in od 16. do 20. ure. Vstop v fitnes v Mislinji je mogoč z veljavno karto.

Za termine ter vse ostale informacije pa so vam vedno na voljo na telefonsko številko 041 671 320.

Ne čakajte na jutri, začnite danes.

FORMA gym studio, kjer se sprememba začne!

Dogodki

Forma gym studio Ravne na Koroškem in Mislinja vabita vse, ki si želijo storiti nekaj zase, da ne čakajo na jutri, ampak s tem začnejo že danes.