Search
Close this search box.

Pretekli vikend nadvse uspešen za odbojkarje Fužinarja

Odbojkarji Fužinarja so tudi v preteklem vikednu poskrbeli za odlično razpoloženje v klubu, saj so z izjemo starejših dečkov, zmagale prav vse preostale ekipe.

Soboto dopoldan so v sklopu 1.B lige, na turnirju v Žužemberku nastopili starejši dečki. Da niso nastopili v popolni zasedbi, se je tokrat zelo poznalo na sprejemu, ki ekipi nikakor ni stekel. Sledil je poraz v prvi tekmi proti Termo Lubniku z 2:0. V drugi tekmi so zaigrali veliko bolje proti Panviti Pomgrad in z veliko prednostjo prišli v končnico. Po set žogi so le to zapravili in niz izgubili z 28:26. V drugem setu niso več pokazali dovolj kakovostne predstave, zato je sledil še drugi poraz na turnirju.

Pod vodstvom trenerja Ježa so nastopili: Dobrodel 2 točki, Pustoslemšek, Vučetić 2, Čapelnik 8, Donik L. 2, Husić, Drevenšek 4, Gabrovec 4, Haber 7 in Donik J. Naslednji turnir čaka fante na domačem parketu v nedeljo 9. februarja na Osnovni šoli Koroški Jeklarji.

Soboto dopoldan so v Ligi žoga miga nastopili tudi igralci mini odbojke, ki zmagujejo naprej. Na turnirju so namreč zabeležili dve zmagi.

Druga ekipa je odigrala tekmo s Korvolley Mislinjo II in tekmo zanesljivo dobila s 3:0 (6,19,15). Tekmo tokrat vodil trener Veličković, ki je priložnost za igro ponudil večini igralcev, kar so dobro izkoristili. V prvem nizu so fantje hitro prišli do visokega vodstva, ki so ga do konca le še povečevali. Tudi v drugem in tretjem nizu so fantje nadzirali potek srečanja, kakovostna razlika pa je bila več kot očitna, zato o zmagovalcu ni bilo dvoma. Naslednja tekma ekipo čaka že v sredo, ko bodo gostovali v Framu.

Člani so v zadnji tekmi dneva odigrali tekmo proti Braslovčam. Slednji so dobili prvi niz na tekmi, a nato so odbojkarji Fužinarja strnili vrste in osvojili naslednje tri nize in zmagali s 3:1. Tekmovalci Braslovč so se zelo dobro upirali vse do zadnjih točk na tekmi. Ekipo Fužinarja v naslednjem krogu čaka gostovanje v Črnučah, kjer bodo ponovno poskušali osvojiti tri točke.

VIR: OKF

Dogodki