Search
Close this search box.

Predstavljamo vam trenerje mlajših rokometašev RK Slovenj Gradec za sezono 2022/23

Kot prva trenerja za prihodnjo sezono 2022/23 vam predstavljamo nekdanjega selektorja ženske kadetske reprezentance Milana Ramšaka in dolgoletno trenerko koroških rokometašic Valentino Paradiž. Slednja bosta prevzela trenersko funkcijo v mali šoli rokometa ter ženski ekipi RK Slovenj Gradec.

Del belo – modre družine ostaja tudi bivši bojevnik in ljubljenec mladih rokometnih nadobudnežev Rok Krevs, ki bo v prihodnji sezoni ponovno nosil funkcijo trenerja mlajših dečkov C.

Rok Krevs

Del trenerskega kolektiva ostaja krožni napadalec belomodrih Žiga Lesjak, ki bo s svojimi dolgoletnimi tako igralskimi kot trenerskimi izkušnjami ogromno pripomogel fantom v selekciji starejših dečkov A in B.

Kadeti bodo v novo sezono vstopili pod taktirko nekdanjega igralca Velenja, Krškega, Radeč in Slovenj Gradca Aleša Germana. Izkušeni Velenjčan z generacijo letnika 2006 in mlajših cilja na najvišja mesta v državi.

Martin Podstenšek, mlad in perspektiven trener ter bivši igralec koroškega rokometnega predstavnika bo v novi sezoni s selekcijo mladincev naskakoval povratek med prvoligaško elito, hkrati pa bo s svojimi izkušnjami ogromno pripomogel mlajšim dečkom A in B.

Dogodki