Search
Close this search box.

Pokal Slovenije v Krosu

XC Ravne na Koroškem 2013, 22. junij 2013 POKAL SLOVENIJE V KROSU - mladi

 

Za nami je uspešna izvedba že devetega krosa na Ravnah, tokrat v okviru Slovenskega pokala v krosu za mlade. Preko 100 udeležencev iz devetih klubov, tudi iz sosednje Avstrije, se je na naši standardni kros progi za Gimnazijo Ravne pomerilo v štirih tekmah: najprej so se na pot podali najmlajši v kategorijah U7 in U9, sledili so jim malce starejši v U11, v tretji tekmi so startali skupaj fantje in deklice iz kategorij U13 in U15, na koncu pa so se pomerili še ‘najstarejši’ mlajši mladinci in mladinke, ki so se jim pridružili še kolesarji v kategoriji OPEN.

Vreme nam je tokrat šlo na roko, za zaključek je padlo celo nekaj osvežilnih kapelj. Vse kaj drugega, kot na lanski tekmi… Tekme so bile športne in fer, brez hujših padcev ali poškodb, takih si lahko samo še želimo.

Kolesarski klub Ravne je dosegel tudi lep tekmovalni uspeh in z dvema zmagama Tea PEČNIKA (U13) in Roka NAGLIČA (OPEN) potrdil dobro delo tekmovalne ekipe. Bravo Teo in Rok! In seveda tudi ostali, ki so se borili po svojih najboljših močeh in več kot dostojno zastopali klubske barve. Dosegli so naslednje rezultate: Tian PEČNIK (3. mesto U7), Vid MLAČNIK FALE (8. mesto, U9), Anže KORDEŽ (9. mesto, U9), Žan BELAJ (9. mesto, U13), Tomaž ŠINIGOJ (7. mesto, U15), Luka BOSMAN (8. mesto, U15), Luka PUŠNIK (2. mesto, OPEN), Tomaž PIRNAT (7. mesto, OPEN), Blaž HABERMAN (8. mesto, OPEN), Jernej ŠINIGOJ (9. mesto, OPEN) in Vojko BELAJ (15. mesto, OPEN). Bravo, bravo! Na koncu pa še pohvala in zahvala mojim kolegom v klubu, rekreativcem in zanesenjakom, brez katerih tekme prav gotovo ne bi bilo. Ne bom jih našteval poimensko, saj jim več pomeni pošteno opravljeno delo kot lastna hvala! Izkazali ste se! Udeleženci so zapuščali Ravne zadovoljni in z obljubo, da se vrnejo naslednje leto.

Napisal: Danijel Tancer


{AG}kross{/AG}

 

Dogodki

XC Ravne na Koroškem 2013, 22. junij 2013 POKAL SLOVENIJE V KROSU - mladi