Search
Close this search box.

Po uradnem zaključku 2. SNL Fužinar v zgodovinski sezoni do rekordne uvrstitve

Po prejeti okrožnici Nogometne zveze Slovenije (NZS), da je 2. Slovenske nogometne lige za letos zaradi koronavirusa nepreklicno zaključena, je člansko moštvo NK Fužinar Vzajemci zgodovinsko sezono končalo na visokem četrtem mestu, ki si ga deli z NK Nafta.

Gre za najvišje mesto na lestvici v zgodovini ravenskega kluba, zato so na tej točki že predali čestitke celotni ekipi Fužinar Vzajemci, trenerju Mihaelu Bukovcu, pomočnikoma trenerja Davorju Previšiću in Obradu Mudriniću, bivšima pomočnikoma Robertu Zecu in Dejanu Veršovniku, in vsem drugim sodelavcem, brez katerih vrhunski rezultat ne bi bil mogoč.

“Za nami je odlična sezona in nekako mi je kar žal, da se je zaključila zaradi ‘višje’ sile izven igrišča. Ostaja grenak priokus, predvsem zaradi odlične sezone ter kadrovanja v zimskem prestopnem roku, ko je na Koroškem po dolgem času zopet ‘dišalo’ po prvi ligi. A vendar je zdravje na prvem mestu in spoštujemo odločitev z vrha. Čestitke strokovnemu štabu ter vsem vpletenim v našo zgodbo. Zahvala sponzorjem in našim zvestim navijačem. Od danes naprej pa že gledamo v prihodnost in se veselimo naslednje sezone ter časov, ko bo nogomet zopet najpomembnejša postranska stvar na svetu …” je lep uspeh pokomentiral predsednika kluba Peter Stočko.

Vir: NK Fužinar

Dogodki