Search
Close this search box.

Odličen zaključek tekmovanj smučarskih poletov za Maksa in Valentino

Mlada skakalca iz Smučarsko skakalnega kluba Fužinar sta uspešno zaključila zimsko sezono.

Mladi smučarji Smučarsko skakalnega kluba Fužinar Maks Sušnik, Žana Lužnik in Valentina so zaključili tekmovanje v zimski sezoni 2023-2024.

Zaključili so še eno napeto sezono smučarskih skokov, ki je svoj vrhunec dosegla včeraj, 14. februarja, na regijskem tekmovanju Štajersko-Koroške regije v Vizorah. Tekmovanje je privabilo mlade smučarske skakalce in skakalke, med njimi sta blestela tudi predstavnika Smučarsko skakalnega kluba Fužinar, Valentina in Maks.

Valentina je sodelovala v animacijski tekmi, kjer je navdušila s svojim pogumom in spretnostjo. Njeno sodelovanje je bilo odlična priložnost za pridobivanje izkušenj in uživanje v svetu smučarskih skokov.

Maks pa je navdušil s svojim odličnim skakanjem, saj je osvojil četrto mesto v močni konkurenci dečkov do enajst let. Finalna serija je prinesla napeto tekmovanje, saj so prvi štirje tekmovalci doskočili pri enaki daljavi, ki je merila 23 metrov. Na koncu so odločale ocene sodnikov, ki so Maksu prinesle odlično četrto mesto. To je le še ena potrditev njegovega trdega dela, predanosti in talenta.

Čestitke vsem tekmovalcem, ki so sodelovali na regijskem tekmovanju, ter organizatorjem, ki so poskrbeli za odlično izvedbo dogodka. Uspešno izpeljano tekmovanje je rezultat trdega dela in sodelovanja vseh, ki so prispevali k navdušujočemu zaključku zimske sezone 2023-2024. Tekmovalci so pokazali svoj smučarski talent, vztrajnost in športni duh, kar napoveduje obetavno prihodnost za mlade skakalce.

Vir: FB Smučarsko skakalni klub Fužinar

Fotogalerija

Dogodki

Mlada skakalca iz Smučarsko skakalnega kluba Fužinar sta uspešno zaključila zimsko sezono.