Search
Close this search box.

Odbojkarski spektakel ob 85. obletnici odbojke na Ravnah

Odbojkarski klub Fužinar Metal ob praznovanju 85. letnice odbojke prireja prijateljsko tekmo članskih reprezentanc Slovenije in Belgije.

Odbojka se je na Ravnah na Koroškem (prej Guštanj) začela igrati že leta 1928, do danes pa se neprekinjeno igra že spoštljivih 85 let! Ob praznovanju tega jubileja so se pri klubu odločili, da ga proslavijo z odbojkarskim spektaklom. Po dolgih letih jim je v domačo dvorano uspelo dobiti dve vrhunski odbojkarski ekipi. V sklopu priprav na evropsko prvenstvo se bodo v domači dvorani Fužinarja (dvorana OŠ Prežihovega Voranca) med seboj pomerili reprezentantje Slovenije in Belgije. Za Slovenijo bodo nastopili tudi bivši odbojkarji Fužinarja (kapetan Urnaut, ter Čebulj in Pokeršnik), katere bomo po dolgem času lahko spremljali na domačem parketu!

Da pa praznovanja ne bi zapuščali žejni, bodo pred dvorano postavili tudi “jurčka”, da boste lahko skupaj proslavili jubilej in zmago Slovenije!

Torej vabljeni na odbojkarski spektakel na Ravne. Tekma se bo odigrala v četrtek 12. septembra ob 18. uri v športni dvorani Prežihovega Voranca.

Vstopnice bodo v prodaji na dan prireditve (predvidena cena vstopnice je 5€). Vsakega gledalca, ki bo kupil vstopnico, čaka tudi spominska majica “85 let odbojke na Ravnah”.

Vsi odbojkarski navdušenci, pokažimo da je Koroška odbojkarska dežela in napolnimo dvorano do zadnjega kotička!

 

Dogodki

Odbojkarski klub Fužinar Metal ob praznovanju 85. letnice odbojke prireja prijateljsko tekmo članskih reprezentanc Slovenije in Belgije.