Search
Close this search box.

Odbojkarji OK Fužinar SIJ Metal konec tedna pometli z vso konkurenco

Za ekipami OK Fužinar SIJ Metal Ravne je še en uspešen vikend, ki je bil poln tekmovalnih nastopov mini odbojke, dečkov in članov. V nedeljo so nastopili še mladinci, zmag pa so se veselile vse ekipe.

Ekipa mini odbojke je nastopila na domačem turnirju in zabeležila dve zmagi nad Novo KBM Branik II z 2:1 (19,18,-23), nato pa so premagali še Kemo-Murexin Puconce prav tako z 2:1 (20,17,-19). Ekipa, ki jo vodi trener Zmagaj bo na neuradnem državnem prvenstvu nadaljevala sezono na turnirjih za mesta.

V soboto so v Ljubljani nastopili tudi starejši dečki, ki so v 5. krogu 1. lige ponovno zabeležili dve zmagi. V prvi tekmi so bili boljši od Kočevja z 2:0 (15,21), nato pa so premagali še vrstnike iz Calcit Volleya prav tako z 2:0 (21,16). Pod vodstvom trenerja Ježa so nastopili: Hribernik 29 točk, Slatinšek T. 16, Ručigaj 14, Zmagaj 6, Skudnik 5, Jamnik 5, Maček 2, Slatinšek O., Sekavčnik in Abraham. Ekipa trenutno brez poraza zaseda 1. mesto v 1.ligi za starejše dečke. Do konca ligaškega dela jih čakata še dva turnirja, naslednji bo 19. marca v Kranju. 

Članska ekipa je tokrat gostovala pod Pohorjem, kjer so pod vodstvom trenerja Veličkovića nastopili proti Hočam, ki so se pred tretjim delom igralsko okrepili. Kljub temu so naši fantje odigrali s pravim pristopom in tekmo brez večjih težav pripeljali do konca in vknjižili novo zmago s 3:0 (19,14,20). Naslednja tekma ekipo čaka v petek ob 19. uri, ko na Ravnah gostuje Žužemberk.

V nedeljo so v Murski Soboti v 6. krogu 1. lige nastopili še mladinci. Pod vodstvom trenerja Ježa je ekipa v prvi tekmi premagala Brezovico z 2:0 (24,21), v drugi tekmi pa izgubila s Salonitom Anhovo z 2:1 (-20,20,13). Za Fužinar so nastopili: Ranc 32 točk, Fink 13, Hribernik 10, Mesner 7, Križanič 4, Navodnik 3, Hovnik Rožen 2, Beondič 1, Krajnc, Pakar in Kokol.  Ekipa trenutno zaseda 6. mesto na lestvici 1. mladinske lige in so na mestu, ki še prinaša direktno uvrstitev na zaključni turnir. Do konca prve lige ekipo čaka še domači turnir 20. marca, kjer se bodo pomerili proti Mariboru in Panviti Pomgrad.

Vir: OK Fužinar SIJ Metal Ravne

Dogodki

Za ekipami OK Fužinar SIJ Metal Ravne je še en uspešen vikend, ki je bil poln tekmovalnih nastopov mini odbojke, dečkov in članov. V nedeljo so nastopili še mladinci, zmag pa so se veselile vse ekipe.