Odbojkarji Fužinarja suvereno do druge zmage

Odbojkarji Fužinarja so po vseh težavah z okužbami odigrali šele peto tekmo v sezoni, prvič pa so nastopili v popolni postavi. To se je poznalo tudi na parketu, saj dvomov o zmagovalcu ni bilo niti v enem trenutku.
d383d2a7f18b38f50f531c6f6759cc5a_XL

Domača ekipa je že na začetku tekme stvari postavila na svoje mesto, hitro so povedli z 8:5, do konca niza pa so prednost le še povečevali, končni rezultat je bil 25:12. Razigrana vrsta Fužinarja je tudi v drugem nizu hitro povedla, gostujoča ekipa PRO Volley pa tudi tokrat ni imela odgovora na raznovrstno organizirano igro Kasnika, ki je odlično razigraval celotno ekipo. Rezultat je bil dobljen drugi niz s 25:11. Velikokrat se zgodi, da se ekipe po vodstvu z 2:0 malenkost sprostijo, a temu tokrat ni bilo tako. Ekipa Fužinarja je odigrala še bolje in do končnice visoko vodila, zato je trener Veličkovič v končnici niza priložnost ponudil tudi mladima Vučetiću in Hriberniku. Tudi tretji niz se je končal s 25:11, vsi igralci Fužinarja pa so odigrali odlično. Pohvaliti gre tudi izkušeno gostujočo ekipo, ki se v nobenem trenutku ni predajala, a tokrat so igralci Fužinarja bili preveč razigrani in zasluženo zmagali.

Pri PRO Volleyu sta največ točk dosegla sprejemalca Mikl in Črešnik, oba po 4. V ekipi Fužinarja pa sta po 13 točk dosegla odlični Plesec in korektor Mori, 4 bloke in skupno 9 točk je prispeval bloker Fink. S 7 točkami in kar 91 odstotnim sprejemom gre pohvaliti tudi Podričnika, 6 točk je dosegel Pušnik, 4 pa podajalec Kasnik. Za Fužinar so nastopili še Knuplež, Lednik, Ranc, Golob, Levar, Hribernik in Vučetić.

Naslednja tekma ekipo čaka že v soboto, ko gostujejo pri Šempetru. Slednji so tudi letos koroško obarvani, saj v ekipi nastopata Pokeršnik in Boženk. Tekma je na sporedu ob 17. uri. 

Besedilo: OKF

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije