Search
Close this search box.

Odbojkarji Fužinarja brez uspeha proti vodilni ekipi lige

Dvoboji Fužinarja in Šoštanja so vedno zanimivi, nič drugače ni bilo niti tokrat. Tekma je po dobrem začetku šla v korist Šoštanja, ki je na Ravnah slavil s 3:1.

V uvodu tekme so bili za odtenek boljši domači igralci, a se nikakor niso uspeli odlepiti ali si priigrati občutnejše prednosti. Po nekaj nezanesljivih sprejemih in posledično neučinkovitih napadih Fužinarja, si je nekaj točk prednosti priigrala ekipa Šoštanja. Prednost so nato ohranili do konca niza, ki so ga dobili s 25:21. Tudi začetek drugega niza je minil v znamenju izenačene igre, nato pa so si minimalno prednost priigrali Fužinarjevi igralci, ki so zaigrali veliko odločneje v napadu. Dobro igro so nadaljevali tudi v končnici, kjer so ohranili prednost, zaključili niz na 25:20 in izenačili na 1:1. V nadaljevanju tekme pa so bili gostje boljši tekmec, Fužinarju igra v napadu ni stekla po pričakovanjih, zato so Šoštanjčani zasluženo osvojili tri točke in ohranili prvo mesto na lestvici 1.B lige.

FOTO: Fužinar – Šoštanj Topolšica

Za goste sta bila najboljša na parketu Robida s 17 točkami in Trobiš s 16. Za Fužinar pa so pod vodstvom trenerja Veličkovića in pomočnika Ježa nastopili: Knuplež, Lednik, Fink 8 točk, Ranc 4, Pušnik 7, Mori 12, Primik, Levar, Hribernik, Vučetić, Podričnik 2, Kasnik 4, Plesec 18.

Naslednja tekma čaka ekipo v soboto, ko se podajajo na težko in pomembno gostovanje v Brezovico.

Besedilo: OK Fužinar

Dogodki

Dvoboji Fužinarja in Šoštanja so vedno zanimivi, nič drugače ni bilo niti tokrat. Tekma je po dobrem začetku šla v korist Šoštanja, ki je na Ravnah slavil s 3:1.