Search
Close this search box.

Odbojkarji ekipe Dr-Mr uspešno v 4. krog Pokala Slovenije

Ekipa Dr-Mr je v sredo, 29. novembra 2023, v Mežici gostila ekipo odbojkarskega kluba Braslovče.

Domača ekipa Dr-Mr, ki jo sestavljajo bivši koroški odbojkarji, je v sredo, 29. novembra 2023, ob 19. uri v Športni dvorani v Mežici, gostila ekipo odbojkarskega kluba Braslovče.

V tretjem krogu tekmovanja za Pokal Slovenije so tekmo v polni dvorani s čudovitim vzdušjem z glasbo popestrili Dejan Dimec, Lucija Štrekelj in Miran Vrabič, dogodek pa je povezovala Špela Šavc.

Ekipa Dr-Mr je bila dobro pripravljena in se je svojih nasprotnikov lotila neustrašno. Vendar pa je bila ekipa iz Braslovč nekoliko boljša in je povedla z 2:0 v nizih. A ko se je tekma zdela že izgubljena, je občinstvo z glasnim spodbujanjem povrnilo upanje in moč v domačo ekipo, ki je po dveh urah in pol zasluženo povedla s 3:2 v nizih.

Kljub zmagi izzivov še ni konec, ekipo že kmalu, predvidoma 13. decembra 2023,  čaka še bolj naporna tekma, saj se bodo v 4. krogu po vsej verjetnosti soočili z ekipo Radencev, ki zaseda 2. mesto v 2. Državni ligi. A Korošci se izzivov nikoli ne ustrašijo in zato se ekipa Dr-Mr tudi naslednje tekme veseli.

Ker pa je bila tekma v sredo tudi dobrodelno obarvana, so po zaslugi prostovoljnih prispevkov zbrali 1.200€, s katerimi bodo kupili božična darila za otroke iz socialno ogroženih družin. Ekipa Dr-Mr se iz srca zahvaljuje vsem donatorjem, ob tem pa so dodali: ”Dobra tekma za dober namen!”  

Dogodki

Ekipa Dr-Mr je v sredo, 29. novembra 2023, v Mežici gostila ekipo odbojkarskega kluba Braslovče.