Search
Close this search box.

Obeta se dirka za vse kolesarske navdušence “Skok na Strojno”

Naslednjo soboto bo potekala kolesarska dirka v dolžini nekaj manj kot 10 km vzpona, s ciljem v Strojni. Dirka je primerna za vse kolesarske navdušence, tiste bolj aktivne kot rekreativne. Na voljo so vse kategorije: cestno, gorsko in e-bike.

V soboto, 24. avgusta 2019 ob 10. uri bo potekala kolesarska dirka Skok na Strojno, katere štart bo pri Mladinskem domu v Strojnski Reki, cilj pa pri vaškem centru na Strojni.


Tekmovanje bo potekalo v kategorijah cestnih, gorskih in e-bike koles. Štart vožnje bo leteči z začetkom merjenja pri Gostilni Brigita, cilj pa bo pri cerkvi na Strojni, tekmovalec pa bo moral do vrha s kolesom premagati 9,5 km. Tekmovanje bo potekalo posamično in na čas, zmagovalec pa bo tisti, ki bo dosegel najhitrejši čas. Absolutni čas se bo meril samo za kategoriji cestna in gorska kolesa.

Kategorije bodo ločene glede na vrsto kolesa (gorsko kolo, cestno kolo in e-bike(, ločene bodo kategorije po spolu, otroci od 15. leta, mladina od 16. do 29. leta, člani od 30. do 45. leta, člani od 46. do 55. leta in veterani od 56. leta naprej.

Seveda pa bo poskrbljeno tudi za nagrade. Pokale bodo prejeli absolutni zmagovalci v kategoriji obeh spolov, medalje pa vsi najboljši v kategorijah.

Predhodne prijave potekajo preko spletne strani: www.msr.si, prijavnina znaša 5€, udeleženci pa bodo na cilju prejeli tudi malico. Vse dodatne informacije pa lahko dobite na: ms.ravne@gmail.com ali na telefonski številki 040 674 469 (Danijel Jelušić).

VIR: MSR