Search
Close this search box.

Nov predsednik Rokometnega kluba Slovenj Gradec je Branko Bulovič

FOTO: RK Slovenj Gradec 2011

Včeraj je v prostorih MKC Slovenj Gradec potekal redni letni zbor članov RK Slovenj Gradec 2011. Na njem so poleg pregleda poročil za sezono, ki se končuje, izvolili tudi novo vodstvo kluba.

FOTO: RK Slovenj Gradec 2011

Dosedanji predsednik Matej Nabernik, je svoje mestu prepustil Branku Buloviču. Novemu predsedniku bo ob strani stal prenovljen upravni odbor, nove člane pa so dobili tudi ostali organi kluba. Prisotni so se strinjali, da je bilo od ustanovitve kluba leta 2011 storjeno ogromno, da pa je bil po petih letih čas za spremembe. V klubu so prepričani, da bodo še naprej uspešno nadaljevali po začrtani poti in da je pred klubom svetla prihodnost.

Omeniti še velja, da se je zbora udeležilo tudi veliko znanih obrazov s področja lokalne politike in gospodarstva, ki so vsi po vrsti izkazali podporo klubu. Predstavil se je tudi nov trener članske ekipe, Uroš Šerbec. Vsi prisotni so se strinjali, da je rokomet v zadnjih šestdesetih letih postal simbol mesta Slovenj Gradec in da je s to bogato tradicijo potrebno nadaljevati. Prepričani so, da je mesto slovenjgraškega kluba vedno bilo in vedno bo med najboljšimi slovenskimi ekipami. Zavezali so se, da bodo storili vse, kar je v njihovi moči, da bo temu še naprej tako.

Dogodki