Search
Close this search box.

NK Fužinar po odigranih enajstih krogih zaseda sredino lestvice

Remi Fužinarja v Radomljah, sledi domača tekma proti ekipi Jadrana iz Dekanov.

Sezona druge slovenske nogometne lige je že v polnem teku, prav tako pa je v polnem teku tudi ekipa NK Fužinar Vzajemci. Za ekipo iz Raven se je sezona pričela nadvse vzpodbudno, saj po enajstih odigranih krogih na lestvici med šestnajstimi ekipami zaseda 8. mesto, z izkupičkom štirih zmag, štirih remijev in treh porazov.

Ekipa Fužinarja se je preteklo nedeljo v gosteh pomerila z ekipo iz Radomelj, ki je s tekmo manj na lestvici uvrščena neposredno pred Fužinarjem. Po zelo dobri lanski sezoni, Radomeljčani so jo končali na 4. mestu, je bilo jasno, da se na igrišču obeta srdit boj za vsako žogo. In tako se je tudi zgodilo.

Tekmo je bolje odprl Fužinar, saj je po lepi akciji in zadetku svojega najboljšega strelca tej sezone Žana Medveda povedel že v 10. minuti. V nadaljevanju so se moči izenačile, domači nogometaši so rezultat poskušali izenačiti, vendar jim to do konca prvega polčasa, tudi po zaslugi odličnega vratarja Tilna Marčiča, ki je v 41. minuti tudi ubranil enajstmetrovko domačemu moštvu. Rezultat po polovici tekme: vodstvo Fužinarja z 0:1.

Drugi polčas se ni pričel nič kaj drugače kot večina prvega, obe ekipi sta še vedno delovali dokaj enakovredno. Sledila pa je 55. minuta, ko je domači nogometaš Matic Ahačič ponovno ušel Fužinarjevi obrambi, in tako kot ob koncu prvega polčasa je tudi sedaj glavni sodnik pokazal na belo točko. Tokrat je bila zgodba drugačna in domačini so prek uspešno izvedene enajstmetrovke Luke Cerarja izenačili rezultat na 1:1. Do konca tekme se je zvrstilo še nekaj akcij, vendar do spremembe rezultate ni prišlo. Končni rezultat je bil tako 1:1 in delitev točk.

Naslednjo tekmo bo Fužinar igral doma proti ekipi Jadrana iz Dekanov. Tekma bo na sporedu v soboto, 20. oktobra ob 15:00, na mestnem stadionu na Ravnah. Ekipa Jadrana po dveh zaporednih porazih na lestvici zaseda 12. mesto, tako da bo imel Fužinar lepo priložnost, da na lestvici spleza še višje.

Dogodki

Remi Fužinarja v Radomljah, sledi domača tekma proti ekipi Jadrana iz Dekanov.