NK Fužinar dodatno okrepil mlad tralentiran nogometaš (FOTO)

FužinarJadran

Nik Krebs velja za izjemno perspektivnega nogometaša letnika 2004, ki je svojo pot pričel pri rosnih petih letih v nogometnem klubu Korotan Prevalje, kjer je treniral osem let, so sporočili iz NK Fužinar.

Kasneje se je dve sezoni kalil v ekipi Roberta Korena, od koder se je preselil v NK Celje.Zdaj je Nik vse od svojega prihoda priključen članski ekipi Fužinar Vzajemci, kjer bo izvajal tudi vse treninge.

PREBERITE TUDI: S prihodom kapetana slovitega grškega kluba je moštvo NK Fužinar kompletno (VIDEO in FOTO)

K Fužinarju se je preselil komaj 15-letni Nik Krebs. (Foto: NK Fužinar)

Za člansko moštvo je odigral že nekaj prijateljskih tekem in dokazal, da leta niso pomembna, saj je kljub svoji mladosti – star je komaj 15 let – odigral nekaj dobrih partij v dresu Ravenčanov. Zabeležil je tudi že svojo prvo asistenco, in sicer na prijateljski tekmi proti Dravogradu.

V spomladanskem delu sezone bo iskal prve minute v članski 2. SNL, po potrebi pa bo pomagal tudi mladinski in kadetski ekipi NK Fužinar.

PREBERITE TUDI: NK Dravograd s podpisom mladega upa okrepil obrambno vrsto (FOTO)

“Njegov prihod je najboljši možen pokazatelj naših dolgoročnih ciljev: GRADITI IN DELATI Z MLADIMI KOROŠKIMI FANTI ter jih vzgajati in pripravljati na članski nogomet,” so še zapisali pri ravenskem nogometnem klubu.

Vir: NK Fužinar

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.