Search
Close this search box.

NK Fužinar dodatno okrepil mlad tralentiran nogometaš (FOTO)

Nik Krebs velja za izjemno perspektivnega nogometaša letnika 2004, ki je svojo pot pričel pri rosnih petih letih v nogometnem klubu Korotan Prevalje, kjer je treniral osem let, so sporočili iz NK Fužinar.

Kasneje se je dve sezoni kalil v ekipi Roberta Korena, od koder se je preselil v NK Celje.Zdaj je Nik vse od svojega prihoda priključen članski ekipi Fužinar Vzajemci, kjer bo izvajal tudi vse treninge.

PREBERITE TUDI: S prihodom kapetana slovitega grškega kluba je moštvo NK Fužinar kompletno (VIDEO in FOTO)

K Fužinarju se je preselil komaj 15-letni Nik Krebs. (Foto: NK Fužinar)

Za člansko moštvo je odigral že nekaj prijateljskih tekem in dokazal, da leta niso pomembna, saj je kljub svoji mladosti – star je komaj 15 let – odigral nekaj dobrih partij v dresu Ravenčanov. Zabeležil je tudi že svojo prvo asistenco, in sicer na prijateljski tekmi proti Dravogradu.

V spomladanskem delu sezone bo iskal prve minute v članski 2. SNL, po potrebi pa bo pomagal tudi mladinski in kadetski ekipi NK Fužinar.

PREBERITE TUDI: NK Dravograd s podpisom mladega upa okrepil obrambno vrsto (FOTO)

“Njegov prihod je najboljši možen pokazatelj naših dolgoročnih ciljev: GRADITI IN DELATI Z MLADIMI KOROŠKIMI FANTI ter jih vzgajati in pripravljati na članski nogomet,” so še zapisali pri ravenskem nogometnem klubu.

Vir: NK Fužinar