Search
Close this search box.

Navdušujoč vikend atletskega tekmovanja: Koroški atleti na dveh mitingih preizkušali svojo formo (FOTO)

Minuli vikend je bil v znamenju izjemnih atletskih nastopov, saj so se atleti iz Slovenije in tudi tujine zbrali na dveh razburljivih mitingih.

V soboto, 13. januarja 2024, je potekal miting v Slovenski Bistrici, kjer so člani Atletskega kluba KAK Ravne odlično zastopali svoj klub.

Na 60 metrov je nastopilo troje atletinj KAK Ravne, ki so s svojimi nastopi navdušile prisotne. Ivana Vučetić je dosegla odlično 22. mesto s časom 8.38 sekund, medtem ko sta se Julija Rapac in Lia Lužnik uvrstili na 36. in 37. mesto s časoma 8.81 in 8.82 sekund. Njihova vztrajnost in trud na progi sta bila opazna, saj so se soočile s konkurenco in dokazale svojo atletsko formo.

Naslednji dan, 14. januarja, pa so se atleti preselili v Novo Mesto, kjer so ponovno blesteli. Urša Brezovnik se je pomerila v teku na 1000 metrov, kjer je dosegla odlično 9. mesto s časom 3:24.83. Njeno vzdržljivost in hitrost sta ji prinesla visoko uvrstitev v konkurenci. Prav tako je bila uspešna Ivana Vučetić v skoku v daljino, kjer je z dosežkom 465 cm osvojila 9. mesto.

Ta vikend je tako predstavljal pomembno priložnost za atlete, da ponovno preizkusijo svojo formo in se primerjajo s konkurenco. Iskrene čestitke vsem.

Vir: Ravne.si

Fotogalerija

Dogodki

Minuli vikend je bil v znamenju izjemnih atletskih nastopov, saj so se atleti iz Slovenije in tudi tujine zbrali na dveh razburljivih mitingih.