Search
Close this search box.

Najmlajši plavalci Fužinarja blesteli na tekmovanju (FOTO)

V soboto, 14. oktobra 2023, se je v Ribnici odvijalo tekmovanje za najmlajše. Prav tako so na Ribnem pokalu v Ljubljani nastopili še ostali plavalci plavalnega kluba Fužinar in blesteli.

Včeraj se je v Ribnici odvijalo tekmovanje za najmlajše – Pokal Ribnica. V močni konkurenci cicibanov je 4 zmage osvojil Anže Kos, in sicer v vseh 50-meterskih disciplinah.

Anže Kos je prav tako osvojil prvo mesto v seštevku rezultatov v svoji kategoriji.

Na tekmovanju so nastopili še Ažbe Kolar, Luka Plesec, Lara Plesec, Zala Gorenšek in Zala Simonič.

Vsem čestitamo za osvojene medalje in nove osebne rezultate.

Pri tem naj omenimo, da so tudi čez vikend nastopali tudi ostali plavalci na uvodnem tekmovanju v novi sezoni.

Na 2. Ribinem pokalu v Ljubljani so v konkurenci preko 500tih plavalcev iz treh držav plavali odlično in si poleg kopice osebnih rekordov priplavali še številne medalje.

V absolutni konkurenci so si trojno zmago na 400 prosto priplavale Zara Podržavnik, ki je zmagala, Hana Sekuti je bila druga in Lana Kokot tretja.

Hana Sekuti si je v absolutni konkurenci priplavala še druga mesta na 50 in 100 delfin, ter 100 prosto in tretje mesto na 50 prosto. Tretje mesto si je na 50 prosto priplaval tudi Marcel Metulj.

V kategoriji kadetov in kadetinj so medalje osvajali Zara Podržavnik, Nik Markač in Alexander Paternoster. V kategoriji dečkov in deklic Aleksandra Šlebnik Gnamuš, Zara Knez, Max Koren, ter v kategoriji mlajših dečkov Tim Verlak.

Čestitke tudi vsem ostalim za dobre nastope in osebne rekorde,” so zapisali na Facebook strani Plavalnega kluba Fužinar.

Čestitkam se pridružujemo tudi mi.

Vir: FB Plavalni klub Fužinar

Fotogalerija

Dogodki

V soboto, 14. oktobra 2023, se je v Ribnici odvijalo tekmovanje za najmlajše. Prav tako so na Ribnem pokalu v Ljubljani nastopili še ostali plavalci plavalnega kluba Fužinar in blesteli.