Search
Close this search box.

Nace Herkovič osvojil srebro na članskem evropskem pokalu v Dubrovniku

Minuli vikend je v Dubrovniku potekal evropski pokal, na katerem je Nace Herkovič blestel. Osvojil je srebro, ki predstavlja zgodovinski dosežek kluba.

Nace Herkovič, član JK Acron Slovenj Gradec, je osvojil izjemen dosežek na članskem evropskem pokalu v Dubrovniku. Z drugim mestom si je priboril srebrno odličje ter s tem zapisal novo poglavje v zgodovini svojega kluba.

Nace je blestel v kategoriji do 81 kg, kjer je s svojimi izjemnimi borbami navdušil številne gledalce. Na poti do finala je suvereno premagal nasprotnike iz Hrvaške, Češke in Črne Gore. V polfinalu je s svojim atraktivnim judo metom spravil predstavnika Nemčije na kolena in se prebil v finale. Kljub izjemnemu nastopu mu je v zadnji borbi zmanjkalo nekaj sreče, saj je bil boljši tekmovalec iz Gruzije.

Srebrna medalja, ki jo je osvojil Nace, predstavlja najvišji dosežek kluba na članskih evropskih tekmovanjih do sedaj.

Na Facebook strani Judo Koroška so zapisali:Zahvala vsem trenerjem in celotni koroški judo družini, ki so tudi pripomogli k uspehu. Še enkrat zahvala Mihaelu Žganku in Türkiye Judo Federasyonu za omogočene odlične priprave v minulem tednu, ki so tudi pripomogle k odličju.

Čestitke Nacetu Herkoviču za izjemen dosežek.

Vir: Judo Koroška

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Minuli vikend je v Dubrovniku potekal evropski pokal, na katerem je Nace Herkovič blestel. Osvojil je srebro, ki predstavlja zgodovinski dosežek kluba.