Search
Close this search box.

Nace Herkovič odličen na tekmovanju Grand Slam Antalya

Minuli vikend je Nace Herkovič blestel na tekmovanju. Po tekmovanju pa za koroške judoiste potekajo priprave, na katerih sodeluje več kot 500 judoist in judoistov.

Minuli vikend je slovenski judoist Nace Herkovič, kot član reprezentance Slovenije, zabeležil izjemno zmago na močnem tekmovanju Grand Slam v Antalyi Turčija.

V prvem krogu je z dvema wazzarijema premagal predstavnika Katarja, kar mu je prineslo prvo zmago na Grand Slamih. V naslednjem krogu se je srečal z močnim nasprotnikom iz Uzbekistana, a kljub borbenemu nastopu žal izgubil v zlati točki zgolj na kazen.

Kljub temu je Nace pridobil pomembne točke in izkušnje, ki mu bodo v veliko pomoč pri prihodnjih izzivih. Njegovo naslednje tekmovanje je že to vikend, in sicer na članskem evropskem pokalu v Dubrovniku.

Čestitke Nacetu za odlično borbenost in prislužene točke.

Po tekmovanju v Turčiji pa potekajo tudi priprave, kjer trenira okoli 500 judoistov in judoistk iz več kot 40 držav, vključno z najboljšimi borci in borkami sveta.

Med njimi so se pridružili tudi koroški judoisti, med katerimi so Ožbej Razgoršek, Jevgenija Gajić in trener Ruslan Yankovskyy. Kot so sporočili, vsi judoisti odlično trenirajo, saj si želijo doseči vrhunske rezultate.

Posebna zahvala gre njihovemu prijatelju Mihaelu Žganku, ki je omogočil vrhunske priprave koroškim judoistom, ter iskrene čestitke za njegovo osvojeno 3. mesto na Grand Slamu. Zahvala pa gre tudi Turški judo zvezi za prijazno gostoljubje in organizacijo tekmovanja, so se zahvalili koroški judoisti.

S temi vrhunskimi izkušnjami in pripravami koroški judoisti zagotovo stopajo korak bližje k svojim ciljem ter predstavljajo ponos svojega kluba v svetu juda.

Vir: Judo Koroška

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Minuli vikend je Nace Herkovič blestel na tekmovanju. Po tekmovanju pa za koroške judoiste potekajo priprave, na katerih sodeluje več kot 500 judoist in judoistov.