Search
Close this search box.

Na Ravnah množica navdušencev pričakala srebrnega junaka (VIDEO in FOTO)

Včeraj so na Kongresnem trgu v Ljubljani pripravili velik sprejem za naše srebrne junake, danes pa so na Ravnah pripravili še sprejem za domačina Tineta Urnauta in Klemna Čebulja.

Na Kongresnem trgu v Ljubljani se je včeraj zbralo več tisoč navdušenih navijačev in ljubiteljev športa. Vsi so prišli z istim namenom – pozdraviti in čestitati srebrnim junakom, ki so navdušili na evropskem prvenstvu v odbojki. Nepozaben sprejem pa so pripravili tudi danes pred Mestno hišo na Ravnah na Koroškem. V počastitev izjemnega uspeha slovenske odbojkarske reprezentance ter dveh ključnih igralcev iz Koroške, so se na Ravnah zbrali številni navijači od blizu in daleč. Klemna Čebulja zaradi obveznosti, ki ga čakajo v prihodnjih dneh na sprejem žal ni bilo, Tine Urnaut pa je zmago proslavil z vsemi, ki so ga prišli pozdraviti.

Tine Urnaut in mama Klemna Čebulja.

VIDEO: TINE URNAUT NA SPREJEMU NA RAVNAH:

[aiovg_video id=100610]

Zbrane je nagovoril župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen, ki je dejal, da so vse besede odveč, saj se na Ravnah že zadnji 13. let ali več ni zbralo toliko ljudi. Tine se je zahvalil očetu in mami, vsem bivšim trenerjem, svoji ekipi ter vsem navijačem. Spregovorili so tudi starši Klemna Čebulja, ki ga na sprejemu žal ni bilo. Poleg župana so zbrane pozdravili še Tinetovi starši, direktor Sij Metala Borut Urnaut, predsednik odbojkarskega kluba Fužinar David Slatinšek ter predsednik Zveze športnih društev Ravne Danilo Čebulj. Za glasbo pa je poskrbel koroški kantavtor Milan Kamnik.

Tine se je na sprejem pripeljal z gasilskim avtom.
Tine Urnaut in župan dr. Tomaž Rožen.
Na Ravnah so pripravili velik sprejem.
Tineta so pričakali navdušeni navijači.
Za glasbo je poskrbel koroški kantavtor Milan Kamnik.

POGLEJTE KAKO JE BILO NA SPREJEMU:

Zaradi sprejema pa so danes vsi treningi mlajših odbojkašev iz Odbojkarskega kluba Fužinar odpadli, saj so se z vsemi ekipami udeležili sprejema.

Dogodki