Search
Close this search box.

Mladi rokometaši Slovenj Gradca uspešni na turnirju Hummel 4 Sport Cup-u (FOTO)

V četrtek 25.8. se je skupina 23 otrok - 2 selekcij podala na dolgo pot proti slovaškemu Prešovu.

Za varno vožnjo, ki je trajala skoraj 10 ur, je poskrbelo prevozništvo Avto prevozništvo Jože Topler s.p., za kar se jim iskreno zahvaljujejo.

Obe ekipi sta se na turnirju odrezali odlično, prikazali veliko vrhunskih potez, navdušili tako domače kot tuje navijače. Ekipa kadetov je pod vodstvom Aleša Germana turnir suvereno dobila z zmago, na zadnji finalni tekmi so pred polno dvorano ugnali domači Handball Team Tatran Prešov.

Barv kluba je na turnirju zastopala tudi selekcija starejših dečkov pod vodstvom Martina Podstenška, ki je osvojila končno 5. mesto. Poleg odličnih skupinskih rezultatov, pa je bil za najboljšega igralca turnirja v svoji kategoriji proglašen prav njihov igralec Miha Štaleker.

Največje zasluge za njihovo prisotnost na turnirju, pa imajo vsekakor starši njihovih športnikov in športnic. Zahvaljujejo se vam, da ste jim zaupali svoje otroke, ter pomagali urediti dodatna finančna in materialna sredstva, ki so pripomogla k realizaciji projekta.

Posebna zahvala gre tudi vsem sponzorjem turnirja:  Avto Štaleker, Skupina stroak.si, OPS Breznik, Trgoplast d.o.o., Tovarna meril Kovine D.o.o., Kovinska galanterija Srečko Štamulak s.p., Maine&deus, Pristar računovodski servis, Avto prevozništvo Jože Topler s.p., PBT d.o.o.

Kar je najpomembneje, je to, da so otroci neizmerno uživali, pridobili nove izkušnje in spletli mnoge nove prijateljske vezi z udeleženci in udeleženkam iz različnih držav.

Besedilo: Žiga Bulovič, RK Slovenj Gradec

FOTOGALERIJA

Dogodki

V četrtek 25.8. se je skupina 23 otrok - 2 selekcij podala na dolgo pot proti slovaškemu Prešovu.